SAI Certinvest anunţă lansarea oficială a noului fond de investiţii

R.S.
Piaţa de Capital / 16 aprilie

Alexandru Voicu, CEO SAI Certinvest

Alexandru Voicu, CEO SAI Certinvest

SAI Certinvest anunţă lansarea oficială a noului fond de investiţii, Certinvest Hot Stocks, un fond inovativ dedicat investiţiilor în acţiuni de pe pieţele globale. Fondul oferă investitorilor oportunitatea de a participa la creşterea companiilor cu potenţial disruptiv din întreaga lume, inclusiv giganţi tehnologici precum Nvidia, Amazon, Alphabet, Tesla sau Netflix, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, fondul Certinvest Hot Stocks îşi propune să genereze creşterea capitalului pe termen lung prin investiţii preponderente în acţiuni ale companiilor cu potenţial ridicat de creştere. Cu un procent de 95% din active investite în acţiuni si EFT-uri, fondul oferă acces la cele mai dinamice şi inovative companii de pe pieţele internaţionale, inclusiv New York Stock Exchange şi Nasdaq.

"Traversăm o perioadă transformaţională în ceea ce priveşte rolul tehnologiei în vieţile noastre. Orice portofoliu modern trebuie sa aibă expunere la companiile care vor juca un rol important în modelarea noii economii, pentru a putea naviga cu succes contextul economic volatil şi a capitaliza evoluţiile care definesc noua eră. Prin lansarea fondului FDI Certinvest Hot Stocks, ne propunem să oferim investitorilor acces la o selecţie riguroasă a companiilor cu performanţe financiare solide şi cu un puternic potenţial de creştere. Scopul nostru este să capturăm cele mai bune oportunităţi de pe pieţele globale într-un portofoliu diversificat, maximizând astfel randamentele pentru investitorii noştri," a declarat Alexandru Voicu, CEO SAI Certinvest, conform sursei citate.

Strategia fondului este concepută pentru a răspunde nevoilor investitorilor de a accesa segmente de piaţă cu creştere accelerată şi de a beneficia de randamente potenţial superioare. Managementul activ al fondului permite adaptarea rapidă la schimbările de pe piaţă şi maximizarea oportunităţilor de investiţii.

Fondul este destinat atât investitorilor instituţionali, cât şi celor individuali, oferind posibilitatea de a investi într-o gamă variată de sectoare economice, de la tehnologie sau biotehnologie la energie regenerabilă. Investiţiile sunt distribuite echilibrat între diferite companii şi sectoare geografice, minimizând riscul şi maximizând potenţialul de creştere, se precizează în comunicat.

Investiţia în FDI Certinvest Hot Stocks poate începe cu achiziţia a minimum o unitate de fond, valoarea ei la data lansării fondului fiind de 10 EUR, iar subscrierile sunt posibile prin platforma digitală InvestOnline, care permite gestionarea facilă şi transparentă a investiţiilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb