Saint-Gobain, campanie de recrutare pentru linia de producţie a plăcilor de gips-carton de la Turda

V.G.
Companii / 5 decembrie 2022

Saint-Gobain, campanie de recrutare pentru linia de producţie a plăcilor de gips-carton de la Turda

Saint-Gobain România a dat startul campaniei de recrutare pentru noua fabrică de plăci de gips-carton de la Turda, care va deveni operaţională în cel de-al doilea trimestru al anului 2023, arată un comunicat de presă transmis redacţiei.

Conform sursei citate, noua fabrică, o investiţie de aproximativ 45 de milioane EUR, va dispune de cea mai avansată tehnologie în domeniu, cu linii performante şi automatizate, oferindu-le viitorilor angajaţi un mediu de lucru modern, cu condiţii de lucru la standarde ridicate.

Pentru Saint-Gobain, a produce local înseamnă a produce sustenabil, iar noua investiţie, cât şi investiţiile anterioare realizate în România, contribuie la scăderea semnificativă a amprentei de carbon, atât prin intermediul soluţiilor oferite ce ajută la îmbunătăţirea eficienţei energetice a clădirilor, cât şi prin reducerea transportului din alte ţări, ceea ce susţine obiectivul Grupului de a atinge nivelul de zero emisii nete de carbon până în 2050.

Prin această investiţie, Saint-Gobain îşi reafirmă misiunea şi angajamentul de a susţine comunităţile din care face parte, fiind o companie internaţională, dar şi multi-locală, pe deplin integrată în pieţele în care activează pentru a le susţine vitalitatea economică şi a contribui la construirea unei lumi mai echitabile şi mai durabile, deschise şi antrenante.

Saint-Gobain oferă o diversitate de locuri de muncă, cu perspective solide de viitor şi parcursuri profesionale variate, mobilitatea în cadrul Grupului fiind promovată şi încurajată în toate ţările în care compania este prezentă, reuşind să răspundă aşteptărilor tuturor generaţiilor.

Candidaţii vor avea ocazia de a se alătura unui Grup orientat spre inovare, care se angajează să decarbonizeze pieţele industriale şi de construcţii. Compania oferă un mediu de lucru favorabil dezvoltării profesionale, punând accent pe bunăstare şi încurajarea performanţei.

Anul acesta, Saint-Gobain România a primit certificarea "Angajator de Top" din partea Top Employers Institute, pentru al 6-lea an consecutiv, datorită condiţiilor de muncă excelente oferite angajaţilor săi, remarcându-se, în special, pe aspectele care îi unesc pe angajaţi şi îi apropie, creând astfel un sentiment de apartenenţă în cadrul organizaţiei.

În prezent, compania recrutează pentru o gamă largă de posturi, precum operatori de producţie, excavatorişti, operatori foreză, mecanici, electricieni, stivuitorişti şi şefi de schimb, printre numeroasele beneficii oferite numărându-se asigurări private de viaţă şi sănătate, tichete de masă, tichete cadou, prime de sărbători, prime de vacanţă, indemnizaţie de transport ş.a.

"Saint-Gobain şi-a luat angajamentul de a susţine comunităţile locale, un exemplu fiind crearea de locuri de muncă, continuând totodată producţia autohtonă durabilă. Cererea în creştere de pe piaţa din România, cât şi din ţările Europei Centrale şi de Est, ne-a determinat să investim în sporirea capacităţii de producţie a fabricilor noastre, pentru ca soluţiile sustenabile Saint-Gobain să poată deservi cât mai mulţi consumatori", a spus Smărăndiţa Schnel, Director Resurse Umane, Saint-Gobain România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb