SAS prezintă noi produse pentru crearea rapidă de aplicaţii AI

F.D.
Companii / 21 septembrie 2023

SAS prezintă noi produse pentru crearea rapidă de aplicaţii AI

SAS a dezvăluit noile capacităţi extinse ale platformei SAS Viya. Aceste noi soluţii, dezvăluite în cadrul conferinţei de tehnologie SAS Explore, creează medii facile pentru dezvoltarea rapidă de modele şi aplicaţii bazate pe inteligenţa artificială. Totodată, acestea oferă compatibilitate cu mai multe limbaje de programare şi facilitează accesul imediat la soluţii cloud scalabile, conform unui comunicat de presă al companiei.

"Intensitatea mediului de afaceri din ziua de azi necesită ca organizaţiile să fie orientate către rezultate, iar AI-ul este crucial pentru a scala productivitatea oamenilor", a declarat Bryan Harris, Executive Vice President şi Chief Technology Officer pentru SAS. "Lucrăm intens pentru a dezvolta constant ecosistemul SAS Viya, adăugând în portofoliu noi produse care să răspundă nevoilor emergente ale dezvoltatorilor şi cercetătorilor în domeniul datelor - pentru ca aceştia să aibă productivitate sporită, iar inovaţiile lor să ajungă mai rapid la clienţi."

Noile produse din ecosistemul Viya

SAS Viya Workbench: un mediu de dezvoltare care consumă puţine resurse şi care poate procesa şi executa codul în cloud, într-o manieră sigură şi eficientă.

SAS App Factory - un mediu destinat dezvoltării rapide de aplicaţii, ideal pentru crearea de sisteme bazate pe inteligenţă artificială, care să ofere soluţiile specifice pentru industrii diverse, menţionează sursa citată.

Potrivit sursei citate, pe măsură ce companiile din domeniul utilităţilor publice integrează resurse regenerabile, precum energia eoliană sau cea solară, trebuie să găsească un echilibru între capacitatea de furnizare şi portofoliul tot mai diversificat. SAS Energy Forecasting Cloud, permite decidenţilor din companiile de furnizare a energiei electrice să aducă laolaltă cantităţi impresionante de date, cu ajutorul cărora sunt create modele analitice sprijinite de inteligenţa artificială. Acestea pot prezice momentele în care există vârfuri de cerere a energiei electrice şi pot oferi previziuni mai precise. SAS Energy Forecasting Cloud generează informaţii predictive despre cerere şi ofertă, pentru a ajuta companiile să-şi menţină stabilitatea în timp ce îşi optimizează costurile.

Cambridge University Hospitals, de asemenea, se bazează pe SAS App Factory pentru a dezvolta soluţii care contribuie la bunăstarea pacienţilor şi a familiilor acestora, sprijinind totodată personalul medical în luarea de decizii.

În comunicatul SAS se mai precizează că: "Analiştii de date de la Cambridge, alături de profesionişti din domeniul medical, lucrează la o aplicaţie care să crească rata de succes a transplanturilor de rinichi. Aceasta se concentrează pe fereastra critică de timp în care histopatologii pot analiza biopsiile rinichilor pentru a determina viabilitatea unui transplant. Cu ajutorul inteligenţei artificiale, aplicaţie oferă un scor fiecărei biopsie şi prioritizează pacienţii, astfel încât experţii pot identifica mult mai rapid cea mai bună compatibilitate între un rinichi şi un pacient ce aşteaptă un transplant."

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Multe cuvinte pentru nimic!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb