Schneider Electric a implementat o soluţie fotovoltaică de ultimă generaţie

T.B.
Companii / 23 mai

Schneider Electric a implementat o soluţie fotovoltaică de ultimă generaţie

În contextul creşterii preocupărilor pentru eficienţa energetică şi reducerea impactului negativ asupra mediului, Schneider Electric împreună cu partenerul său WALTON ELECTRIC SRL aduce tot mai multor clienţi soluţii sustenabile, care îi ajută să îşi reducă atât cheltuielile, dar şi să-şi îndeplinească obiectivele de mediu, se arată într-un comunicat al Schneider Electric, remis redacţiei. Recent, compania WALTON ELECTRIC SRL a finalizat un proiect de implementare a unui sistem fotovoltaic, pentru clientul său PRESTO STEEL CONSTRUCT SRL, conform sursei.

Obiectivul principal al proiectului a fost reducerea facturilor la energia electrică, prin instalarea unui sistem fotovoltaic eficient, conceput pentru generarea de energie electrică în special pentru consumul propriu, dar şi pentru injecţarea în reţea a surplusului de producţie, transmite sursa.

În cadrul proiectului, WALTON ELECTRIC a implementat un sistem fotovoltaic de ultimă generaţie, care include panouri solare produse de IBC SOLAR AG din Germania, cu o eficienţă de 22,3%. Sistemul de montaj, cablajele şi accesoriile sunt, de asemenea, de provenienţă germană, asigurând calitate şi fiabilitate pe termen lung, transmite compania. Invertoarele folosite sunt produse de Sungrow, recunoscut în producţia de invertoare, cunoscute pentru randamentul lor foarte mare.

Sistemul a fost completat cu un tablou de curent continuu şi curent alternativ de la Schneider Electric, garantând astfel o funcţionare optimă şi sigură.

Implementarea sistemului fotovoltaic a adus în scurt timp multiple beneficii clientului, înlocuind dependenţa de furnizorul de energie prin producţia proprie şi reducând valoarea facturilor de energie electrică, informează compania.

Potrivit comunicatului, "Suntem cu toţii conştienţi de fluctuaţiile de preţ la utilităţi, de aceea căutăm să le optimizăm şi să obţinem o predictibilitate a costurilor operaţionale. Încă din primele zile de utilizare, sistemul implementat de Walton Electric cu ajutorul solutiilor Schneider Electric, a acoperit aproximativ 60-65% din necesarul energetic zilnic, în condiţiile în care activitatea noastră se desfăşoară inclusiv pe timpul nopţii. Doar 35-40% din energia consumată în această perioadă mai provine din reţea", spune Stefan Cus, Director General la PRESTO STEEL CONSTRUCT SRL.

Conform datelor companiei, "Colaborarea strânsă cu clienţii şi partenerii nostri impreuna cu soluţiile noastre personalizate, ne permit să contribuim la creşterea eficienţei energetice, reducerea impactului asupra costurilor operaţionale şi asupra mediului, pentru multe companii. Proiectul recent finalizat reprezintă un exemplu concret al angajamentului nostru de a oferi rapid soluţii avansate şi fiabile pentru nevoile energetice ale companiilor", Lucian Enaru, Country General Manager Schneider Electric România, Armenia & Republica Moldova.

Conform sursei menţionate, "Ca director tehnic al companiei noastre, sunt mândru să subliniez angajamentul nostru faţă de implementarea sistemelor fotovoltaice de cea mai înaltă calitate. Folosim echipamente şi materiale importate din Germania, iar pentru tablourile electrice de forţă şi comandă utilizăm produsele Schneider Electric. Aceste alegeri asigură durabilitate, eficienţă şi siguranţă, oferind soluţii energetice sustenabile pentru clienţii noştri.", Aurel Iulian Diaconu, Director Tehnic la WALTON ELECTRIC SRL

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb