Schneider Electric România va avea un nou Director de Vânzări

S.B.
Companii / 27 mai 2020

Schneider Electric România va avea un nou Director de Vânzări

Luna iunie vine cu schimbări importante în cadrul echipei Schneider Electric. Începând cu data de 01 iunie, Cristian Deaconu va prelua poziţia de Director de Vânzări Distribuitori Oficiali, rol ocupat anterior de Lucian Enaru - actualmente Director General Schneider Electric România şi Republica Moldova.   

Cristian are o experienţă de aproape 10 ani în cadrul echipei Schneider Electric, ocupând diverse poziţii de management, cea mai recentă fiind cea de Quality, Business Intelligence & Training Manager în cadrul Centrului de Suport Clienţi. Acest rol a scos în valoare nu numai abilităţile sale de a dezvolta echipe de succes, cât şi punerea unei baze solide în zona de Business Intelligence şi conturarea unor bune practici de management al calităţii. Cu o expertiză tehnică variată, foarte bune abilităţi de relaţionare cu clienţii, dar şi capacităţi dovedite de project management, Cristian este pregătit de o nouă provocare în cariera sa, canalizându-şi acum abilităţile spre zona de vânzări, în care a mai activat în trecut. O valoare adaugată pe care Cristian o aduce în ceea ce priveşte nevoile clienţilor o reprezintă şi cunoaşterea în detaliu a gamei de produse şi soluţii Schneider Electric.

"Preiau acest nou rol într-o perioadă în care e nevoie mai mult ca oricând să fim aproape de clienţii noştri, să le înţelegem nevoile specifice şi să venim cu produse si soluţii competitive, adaptate cerinţelor pietei. Aş putea spune că provocarea, dar şi oportunităţile de a redefini strategiile noastre, sunt pe măsură", spune Cristian Deaconu.

Absolvent al Universităţii Politehnica din Bucureşti - Facultatea de Inginerie, Cristian a obţinut calificări suplimentare în acest domeniu, în cadrul Security Sistems ARTS România. El deţine totodată certificarea de Trainer oferită de către Romanian Training Institute si certificare Lean de la IASSC.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb