Şcoala de Teatru Qfeel oferă ateliere şi programe de teambuilding pentru companii

F.D.
Companii / 9 ianuarie

Şcoala de Teatru Qfeel oferă ateliere şi programe de teambuilding pentru companii

Şcoala de Teatru Qfeel le deschide cursanţilor porţile către o călătorie captivantă în lumea teatrului, a improvizaţiei şi a transformării interioare. Cu prezenţă în Bucureşti şi în Braşov, Şcoala de Teatru Qfeel se impune ca un hub al talentului şi al pasiunii actoriceşti, oferind o varietate de cursuri şi ateliere în care creativitatea se împleteşte cu exprimarea liberă, conform unui comunicat de presă al instituţiei.

În cei 15 ani de existenţă, peste 250 de spectacole de teatru au fost produse alături de actori amatori şi au absolvit cursurile Qfeel peste 4000 de oameni. Şcoala oferă o paletă bogată de cursuri pentru toate categoriile de vârstă - copii, adolescenţi şi adulţi. De la cursuri de teatru şi improvizaţie la public speaking şi bootcamps, Qfeel acoperă toate aspectele artei performative.

De asemenea, Şcoala de Teatru Qfeel oferă şi ateliere şi programe de teambuilding unice pentru companii, aducând atmosfera captivantă a teatrului în mediul de lucru. Echipa Qfeel a colaborat cu 60 de companii pentru a crea astfel de evenimente memorabile, iar nivelul de satisfacţie al participanţilor a atins de fiecare dată cote foarte înalte. Oamenii au apreciat profesionalismul şi implicarea trainerilor, s-au distrat şi au descoperit metode validate prin care să fie mai creativi, mai eficienţi în comunicare şi mai încrezători.

Spaţiile moderne ale Şcolii de Teatru Qfeel din Bucureşti şi Braşov au săli de curs spaţioase şi primitoare, unde cursanţii descoperă o parte din atmosfera unui teatru autentic. Cât timp copii participă cu entuziasm la cursuri, părinţii beneficiază de săli de aşteptare confortabile, iar comunitatea Qfeel oferă un mediu prietenos pentru toate categoriile de vârstă.

"Motto-ul Be Smart Feel Free defineşte angajamentul Şcolii de Teatru Qfeel faţă de stimularea creativităţii şi facilitarea dezvoltării personale. În fiecare aspect al activităţilor desfăşurate, Qfeel promovează unicitatea şi autenticitatea, investind constant în îmbunătăţirea serviciilor şi actualizarea abordărilor de formare", spune George Claudiu Posea, trainer, autor de piese de teatru de succes şi co-fondatorul Şcolii de Teatru Qfeel.

La nivel global, dezvoltarea personală este un domeniu care se estimează că va atinge o valoare totală de cca. 70 miliarde de EUR în 2028, faţă de 49 miliarde EUR în 2022. În România, studiul realizat de Reveal Marketing Research în anul 2023 arată că 68% dintre femei sunt preocupate de dezvoltarea lor personală, comparativ cu 58% dintre bărbaţi. De asemenea, 33% dintre familiile din mediul urban cheltuiesc, în medie, între 201-500 lei pe lună pentru activităţile educative opţionale ale copiilor, iar 27% cheltuiesc în medie 501-1000 lei. În acest context, cresc afaceri inovative care oferă servicii de dezvoltare personală apreciate, aşa cum este Şcoala de Teatru Qfeel.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb