SDC şi-a dublat volumul de afaceri în 2007

A.D.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 31 ianuarie 2008

SoftNet Development & Consulting (SDC), important furnizor şi dezvoltator de soluţii software de pe piaţa românească, a încheiat anul 2007 cu o creştere de 100% a cifrei de afaceri faţă de anul precedent, ajungând la un volum de 5 milioane de dolari. Mihai Popescu, director general SDC, a declarat: "Aşa cum ne-am propus la începutul anului trecut, am reuşit să ne dublăm volumul afacerilor. Anul 2007 a fost un an de schimbări majore în care am investit în schimbarea completă a infrastructurii de servere şi comunicaţii a companiei. De asemenea, pentru dezvoltarea unor noi linii de afaceri şi consolidarea celor existente, au fost angajaţi un mare număr de specialişti, în care predomină tinerii, punând astfel bazele unei noi echipe de consultanţi şi dezvoltatori software. În anul 2008 vom pune accent pe dezvoltarea profesională a oamenilor care devin experţi pe domeniile cheie ale companiei. Strategia SDC pentru acest an este de a ne consolida relaţiile de afaceri cu beneficiarii noştri, prin furnizarea de noi dezvoltări software şi oferirea în continuare de servicii de calitate. Pentru acest an, ne propunem o creştere de 140%, de până la 12 milioane USD şi avem deja contracte semnate pentru o valoare mai mare decât cifra de afaceri a anului 2007".

În cursul anului 2007, SDC şi-a focalizat competentele pentru a oferi clienţilor săi optimizarea activităţii şi reducerea costurilor operaţionale prin soluţii ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relations Management), Document Management, arhivare electronică, consolidare şi virtualizare servere, reducere costuri de licenţiere software (migrare Open­Office), portaluri şi integrare de aplicaţii Web complexe.

Principalii beneficiari ai soluţiilor software dezvoltate de SDC provin din zonele instituţiilor guvernamentale, financiar-bancare, ale marilor companii sau ale telecomunicaţiilor.

Mihai Popescu, director general SDC, spune: "La creşterea cifrei de afaceri au contribuit toate liniile de business: de la cele de gestiune de documente şi conţinut la care suntem lideri tradiţionali de peste un deceniu şi am înregistrat o creştere de 80%, dar şi de la divizia de soluţii bazate pe Oracle Applications, a caărei activitate a început la sfârşitul anului 2006 şi va avea o creştere importantă în 2008. Ne aşteptăm ca în acest an companiile şi organizaţiile guvernamentale să se concentreze creşterea productivităţii şi reducerea de costuri, obiective pentru care SDC oferă o gamă de soluţii".

SDC, companie cu capital integral românesc, dezvoltă programe pe toată gama de tehnologii software IBM şi Oracle. Printre cele mai importante produse realizate de SDC se numără eBank (soluţii de Internet Banking şi Home Banking) şi eDoc (soluţii pentru Managementul Informaţiei şi al Documentelor), recunoscute şi certificate pe plan internaţional. Aceste două soluţii au fost realizate în urmă cu peste 10 ani, fiind în acelaşi timp şi primele soluţii de acest gen implementate pe piaţa românească. SDC este un furnizor important de soluţii software în domeniul bancar, guvernamental şi administraţie publică, energetic, telecomunicaţii sau companii mari româneşti şi multinaţionale.

Pentru industria bancară, SDC şi-a extins portofoliul, oferind soluţii de monitorizare şi comunicaţii pentru ATM şi POS, anti money laundry (sistem independent pentru monitorizarea, analiza şi detectarea tranzacţiilor monetare suspicioase), soluţii de securitate/autentificare bazate pe VASCO, arhivare şi management de instrumente de plată. Un alt domeniu pe care compania SDC pune un accent puternic este constituit din oferirea de soluţii complexe de Document şi Content Management, pe platforme precum IBM/Lotus, FileNet, Content Manager şi Oracle Content Managment (Stellent). În ultimii 6 ani, SDC a fost nominalizată ca fiind cel mai puternic partener software al companiei IBM pe piaţa românească. De asemenea, SDC oferă competenţe superioare în implementarea de aplicaţii ERP pe platforma Oracle Aplications.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb