Signal Iduna a înregistrat o creştere de 34% a volumului de prime brute subscrise, în primul semestru al anului

S.B.
Bănci-Asigurări / 2 august 2023

Signal Iduna a înregistrat o creştere de 34% a volumului de prime brute subscrise, în primul semestru al anului

Companiile SIGNAL IDUNA au înregistrat în primul semestru din 2023 un volum al primelor brute subscrise de peste 200 milioane de lei, în creştere cu 34% faţă de perioada similară a anului precedent, potrivit unui comunicat al companiei, remis astăzi redacţiei.

SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE raportează creşteri de 30% pe linia asigurărilor de sănătate în semestrul 1 din 2023 faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Dinamica pozitivă a continuat să fie susţinută de soluţiile complete, adaptabile oricărei companii, indiferent de dimensiune şi tip de business şi oricărei familii, atingând un volum al primelor brute subscrise de peste 137 de milioane de lei. Rezultatele înregistrare la nivel de companie de 154 de milioane de lei reconfirmă nevoia românilor de a beneficia de protecţia financiară în faţa riscurilor şi incertitudinilor cu care se confruntă zi de zi.

Semestrul 1 al acestui an a însemnat şi creşterea cu 27% a volumului de prime brute subscrise comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut pentru SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI, care are un portofoliu variat de asigurări generale, depăşind 45 milioane de lei. Avansul a fost susţinut de toate liniile de asigurare, însă cele mai importante creşteri au fost înregistrate pe segmentul asigurărilor de clădiri şi bunuri de 40%, pe segmentul asigurărilor de asistenţă medicală în străinătate 42%, în segmentul asigurărilor de locuinţe cu 28%, precum şi în cazul asigurărilor de răspunderi profesionale şi generale, cu 22%.

"Prima jumătate a anului 2023 a adus rezultate solide pentru business-ul nostru, în linie cu strategia noastră de consolidare a brand-ului SIGNAL IDUNA pe piaţa din România. Avem în plan şi pentru următoarea perioadă o creştere cu două cifre, atât pe segmentul asigurărilor de sănătate, cât şi pe segmentul asigurărilor generale. Ne dorim să oferim soluţii de asigurare simple şi uşor de accesat, acoperind atât nevoile de asigurare individuale, cât şi cele ale clienţilor corporate şi IMM-urilor. Păstrăm în focus şi în acest an procesul de digitalizare pentru a ajunge la un număr cât mai mare de persoane şi companii cu soluţiile de protecţie adecvate", declară Tiberiu Maier, Preşedinte al Directoratului SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE şi al Consiliului de Administraţie SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb