Sika România aniversează 20 de ani de activitate

F.D.
Companii / 24 iunie 2022

Laurenţiu Ştefănescu, Director General Sika România

Laurenţiu Ştefănescu, Director General Sika România

Compania Sika aniversează în acest an 20 de ani de activitate pe piaţa din România. Nivelul general al business-ului Sika în România, cu toate noile sale componente integrate sau în curs de integrare, a ajuns anul trecut la peste 180 de milioane de euro, potrivit unui comunicat de presă.

"În urmă cu 20 de ani Sika pleca la drum pe piaţa din România cu patru angajaţi. Ca urmare a dezvoltării organice a companiei, dar şi după procesele de integrare a unor noi organizaţii ca Adeplast sau Arcon, gestionăm acum o echipă cu 700 de angajaţi, pe platforme industriale dispuse strategic la nivelul întregii ţări. Astfel, am devenit unul dintre cei mai importanţi producători de materiale de construcţii din România. În prezent, Sika se află pe piaţă cu un portofoliu de peste 1300 de produse şi soluţii de înaltă calitate dedicate tuturor fazelor unei construcţii, de la fundaţie, la acoperiş, fie că vorbim de zona rezidenţială, de cea industrială sau pur şi simplu, de sectorul DIY şi renovări", declară Laurenţiu Ştefănescu, Director General Sika România.

În primii trei ani de activitate, Sika România a dezvoltat sediul central şi depozitul din Braşov, cu o echipă de 13 oameni, sub managementuldoamnei Ileana Nicolae, care a asigurat şi dezvoltarea strategică de business până în 2014, când a fost promovată în rolul de Head of Sika East Europe. După această perioadă conducerea Sika România a fost preluată de Laurenţiu Ştefănescu.

Compania a cunoscut mai multe etape de dezvoltare atât prin construcţia de fabrici proprii, cât şi prin achiziţii locale (2019 - Arcon Membrane, principalul producător de membrane bituminoase din România, 2020 - Adeplast SA, lider consacrat în producţia de mortare pentru construcţii şi izolaţii termice-EPS). Astfel, Sika România a ajuns la un număr de 12 fabrici şi linii de producţie locate în şapte zone ale ţării.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb