Sile Cămătaru şi alte 32 de persoane, reţinuţi în dosarul de proxenetism

E.D.
Anticorupţie / 8 noiembrie 2014

Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, şi alte 32 de persoane au fost reţinuţi, vineri seară, în dosarul în care sunt cercetaţi pentru proxenetism, fiind suspectaţi că plasau prostituate de lux în hoteluri şi la cazinouri din Capitală.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în cauză, organele de poliţie din cadrul Serviciului Grupări Infracţionale Violente, sub supravegherea procurorului de caz, au dispus, prin ordonanţă, la data de 07.11.2014, reţinerea unui număr de 33 de persoane pentru o durată de 24 de ore.

Astfel, cei 33 urmează să fie prezentaţi, în cursul zilei de astăzi, în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti, cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive pe o durată de 30 de zile.

Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat că, în perioada iunie-octombrie 2014 inculpaţii Balint Vasile zis "Sile Cămătaru" şi Panduru Adrian zis "Limbă" au înlesnit şi determinat practicarea prostituţiei mai multor persoane de sex feminin predispuse să întreţină acte sexuale contra cost.

Activitatea infracţională se desfăşura în incinta anumitor cazinouri de lux, unde anumite angajate de la departamentul de Relaţii Publice (identificate ca fiind inculpatele Stanciu Carmen Corina, Muraru Simona, Belciu Adina Iris, Alexandru Denisa-Elena), împreună cu persoane din conducerea cazinourilor (identificate ca fiind inculpaţii Amiram Dzanashvili, Israel Mazal Tov şi Zahi Mohamad Mounir), au înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe persoane de sex feminin prin punerea în legătură a prostituatelor cu clienţii, în special de naţionalitate străină.

Inculpata Mazirov Julya zisă "Angela" cu sprijinul inculpatelor Aleca Raluca Miruna şi Răileanu Elena, au înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe persoane de sex feminin prin folosirea ca paravan a unui salon de masaj aflat în administrarea inculpatului Boboruţă Alexandru.

Inculpata Schwartz Lucia Estera a înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe persoane de sex feminin prin preluarea telefonică a comenzii de la clienţi şi transmiterea către prostituate.

Prin activitatea infracţională, inculpaţii obţineau foloase materiale de pe urma serviciilor sexuale prestate de prostituate.

În cauză se efectuează acte de urmărire penală şi faţă de alte persoane.

Vineri dimineaţă, un număr de 300 de poliţişti au făcut percheziţii în Capitală, în 24 de locuinţe, dar şi în cele două hoteluri, fiind puse în aplicare 120 de mandate de aducere.

Sile Cămătaru, judecat într-un alt dosar, alături de alte 53 de persoane, pentru şantaj, cămătărie şi infracţiuni cu violenţă, a fost eliberat, în noiembrie 2013, de la Penitenciarul Rahova, unde se afla în arest din februarie.

Sile Cămătaru, alături de fratele său, Ion Balint, cunoscut ca Nuţu Cămătaru, au fost trimişi în judecată în 25 iulie 2013, împreună cu alţi 52 de membri ai clanurilor "Cămătarii" şi "Sportivii", fiind acuzaţi de şantaj, cămătărie, tentativă de omor calificat şi omor deosebit de grav.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb