Simona Halep ratează meciul România - Ucraina, din Billie Jean King Cup

T.B.
Sport / 30 martie

Simona Halep ratează meciul România - Ucraina, din Billie Jean King Cup

Jucătoarea română de tenis Simona Halep va rata meciul pe care echipa României îl va susţine în aprilie cu Ucraina, în competiţia Billie Jean King Cup, conform Federaţiei Române de Tenis.

''Din motive medicale, Simona Halep nu va putea fi prezentă alături de echipa României la confruntarea din Billie Jean King Cup împotriva echipei Ucrainei'', a anunţat Federaţia Română de Tenis, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

Căpitanul nejucător Horia Tecău le-a convocat pentru acest meci pe Ana Bogdan (66 WTA), Jaqueline Cristian (82 WTA), Anca Todoni (226 WTA), Mara Gae (1.053 WTA). Tecău nu a anunţat deocamdată o înlocuitoare pentru Halep, conform agerpres.

Meciul cu Ucraina, din calificările BJK Cup, va avea loc pe 12 şi 13 aprilie, la Racquet Park Drive din Amelia Island, Fernandina Beach (Florida/SUA), informează sursa.

Căpitanul echipei Ucrainei, Mihail Filima, le-a nominalizat pe Elina Svitolina (17 WTA), Lesia Ţurenko (40 WTA), Iulia Starodubţeva (137 WTA), Liudmila Kicenok (18 WTA la dublu), Nadia Kicenok (54 WTA la dublu), notează agerpres.

România şi Ucraina s-au întâlnit de patru ori până acum, iar tricolorele conduc cu 3-1.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Nu rateaza nimic, s-a retras, si bine a facut ca s-a retras pentru ca asteptarile sunt mari iar ea de abia se pune pe picioare, nu are clasament, nu are nici de unele.

    Bravo ei ca s-a retras ! 

    1. Spre deosebire de alti rataciti prin sportul romanesc,SIMONA,stie ca nu poate sa faca fata in lupta cu

      ucrainiencele,din cauza faptului ca nu este pregatita fizic.Ba mai mult,cred ca SIMONA,se teme ca nu cumva domnul IOHANNIS,sa dea ordin ca jucatoarele noastre sa se predea in fata ucrainiencelor,pentru a putea ca el sa fie sustinut la sefia NATO. Nu ne intereseaza de romania,ne intereseaza de ucraina,intrucat saracul ZELENSKI,dupa urma razboiului,a devenit de 4 ori mai bogat,adunand si vanzand fierul vechi din bombele rusilor. La noi,tocmai ce nea anuntat aseara antrenorul de golf al domnului iohannis,super jucatorul antrenat de un nene ca domnul iohannis nu a fost la golf ci la sapa.Romania,este oricum o tara vesela. Aseara,am vazut cu totii cum PRAZUL,a invins PARIZERUL.Dar si faptul ca RAPIDUL,l-a inlocuit pe BOCCIU cu SUCU in fruntea galeriei. De acum inainte,pe STADIONUL RAPID,nu se vor mai arunca BOMBE,ci,suporterii rapidisti,vor fi dotati de noul sef de galerie cu GHIOAGE,facute la fabrica lui. Mare echipa rapid.Antrenorul BERGODI,mai avea putin si erea luat la BATAIE de jucatorul FRANCEZ PAPA LAPTE si de conlocuitorul din FERENTARI,care suparati ca au fost schimbati,mai aveau putin si ii accidentau pe jucatorii rapidului dupa banca de rezerve,lovind totul in cale. Cred ca BERGODI,o sa fie inlocuit cu DANSATORUL din BURIC,SUMUDICA si sa vezi ce SOURI vor fi in GIULESTI. HAI RAPID.! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb