"Siveco" România a dezvoltat un produs pentru problema gestionării disponibilităţilor băneşti ale organizaţiilor

Ziarul BURSA #Companii #IT / 31 august 2004

"Siveco Applications", produs ERP, dezvoltat de către "Siveco România" în ultimii 10 ani, asigură urmărirea, planificarea, evaluare fiecărui proces de afacere ce se derulează în cadrul unei organizaţii, indiferent de industria în care aceasta activează, informează "Siveco România". "Una dintre aceste componente, cea de management al fluxurilor de numerar, se referă la rezolvarea unei probleme care solicită continuu atenţia şi timpul managerilor: banii. Soluţia reprezintă un adevărat instrument pentru gestionarea disponibilităţilor şi fluxurilor de numerar", a declarat Aurora Crusti, director departament Siveco Applications.

Efectele pe care problemele le au asupra fluxurilor de numerar pot fi cuantificate prin analizele manageriale, de previziune, dinamice, prin intermediul cărora o companie îşi poate administra plăţile şi încasările.

Prin cunoaşterea în orice moment a disponibilităţilor, decidenţii pot coordona plăţile şi încasările, astfel încît ele să fie executate din anumite surse băneşti, la anumite termene de timp.

În acest mod, managementul are un mai bun control asupra veniturilor financiare, determinate de comisioane plătite mai mici şi dobînzi încasate fructificate.

În cadrul unui sistem organizaţional, componenta de management al fluxurilor de numerar are o importanţă vitală, avantajele fiind, în principal, următoarele: prezentarea datelor analizate într-o manieră tabelară sau grafică, cu posibilitatea de evidenţiere a tendinţelor pe termen scurt, mediu şi lung (de 1 an), urmărirea, în orice moment, a valorilor indicatorilor de interes şi previziune a evoluţiei indicatorilor analizaţi pe perioade de timp stabilite de utilizator, previziune ce va ţine cont de datele istorice existente în sistem şi analiza siguranţei în exploatare a datelor financiare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb