Skanska, contract de închiriere cu firma de saloane de înfrumuseţare Geta Voinea

Andrei Stan
Companii #Imobiliare / 2 noiembrie 2015

Skanska a anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă remis redacţiei, că a semnat un contract de închiriere cu brandul românesc de saloane de înfrumuseţare Geta Voinea, în cea de-a doua clădire din Green Court Bucharest.

Noua zonă de servicii de 86 mp va completa spaţiile deja prezente în complexul de birouri, precum restaurante, market-uri, puncte de lucru ale operatorilor de telefonie mobilă.

Prin această închiriere, gradul de ocupare al clădirii B a ajuns la 78%.Tranzacţia a fost intermediată de către Knight Frank, iar deschiderea oficială a salonului va avea loc la sfârşitul lunii noiembrie.

"Odată cu acest nou chiriaş, gama serviciilor pe care le regăsim în cadrul complexului nostru continuă să se extindă. Astfel, cei care lucrează în Green Court Bucharest beneficiază de tot ce au nevoie în proximitatea locului lor de muncă, fără stres şi pierdere de timp. Sunt bucuros că acest brand românesc de renume s-a alăturat proiectului nostru şi dorim să le urăm bun venit", a declarat Marcin £apiñski, preşedintele Skanska Property România.

"Suntem entuziasmaţi de această extindere a lanţului de saloane Geta Voinea cu o locaţie în Green Court Bucharest. Prin noul salon le vom pune la dispoziţie viitorilor clienţi o gamă completă de servicii de înfrumuseţare: coafor, cosmetică, manichiură şi solar. În plus, angajaţii companiilor localizate în acest complex vor putea beneficia de Programul Corporate Geta Voinea ce le oferă la fiecare vizită în salon reduceri substanţiale la toate serviciile oferite", a afirmat Geta Voinea, directorul executiv Geta Voinea Hair And Beauty Salons.

Green Court Bucharest este primul proiect dezvoltat de către Skanska în România şi este format din trei clădiri de birouri, cu o suprafaţă totală de 52.000 mp. Clădirea B are 18.000 mp în 12 etaje supraterane şi trei nivele subterane, cu 315 locuri de parcare.

Green Court Bucharest deţine pre-certificarea LEED Gold. "Locurile de parcare speciale şi facilităţile pentru biciclete, curtea interioară cu acces gratuit la Wi-Fi şi prizele de încărcare pentru maşinile electrice vor fi, de asemenea, la dispoziţia chiriaşilor", precizează comunicatul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb