SkyTower Bucureşti a intrat în cercul exclusivist al Federaţiei mondiale a Turnurilor Emblematice

G.D.
Companii / 15 februarie 2023

SkyTower Bucureşti a intrat în cercul exclusivist al Federaţiei mondiale a Turnurilor Emblematice

Din februarie 2023, SkyTower a devenit membru al Federaţiei Mondiale a Turnurilor Emblematice (World Federation of Great Towers - W.F.G.T.) în urma unui complex proces de selecţie şi evaluare, conform unui comunicat remis redacţiei. Asocierea este onorantă şi oferă noi oportunităţi de promovare şi dezvoltare, SkyTower consolidându-şi astfel poziţia de clădire iconică a României.

Potrivit sursei citate, cu ocazia aderării la W.F.G.T., SkyTower lansează, din 15 februarie, programul public de vizitare a etajului 36 - Restaurantul NOR. Biletele pot fi cumpărate exclusiv de pe visit.skytower.ro. Vizitatorii primesc un cocktail şi o gustare în timp ce beneficiază de o vedere panoramică unică nu numai în Bucureşti, ci şi în întreaga Românie.

SkyTower Bucureşti este singura clădire din România care face parte din W.F.G.T., federaţia adunând până în prezent cele 50 turnuri iconice ale lumii (https://www.great-towers.com/)

"SkyTower s-a diferenţiat categoric, de-a lungul timpului, în piaţa de clădiri premium din România, atât prin dotările sale inovatoare high-tech si sustenabile, cât şi prin nivelul de servicii: de la sistemul unic de răcire a aerului, la lumină naturală directă pentru toate zonele de lucru, la evenimente şi concursuri unicat dedicate comunităţii, până la acces gratuit la staţiile de încărcare a maşinilor electrice. Accesul SkyTower în cercul select al turnurilor emblematice din întreaga lume reprezintă încă o confirmare a calităţii sale de clădire iconică pentru România" declară Ramona Boca, PR & Marketing Coordinator pentru RPHI România - compania care deţine şi administrează SkyTower.

"În numele Comitetului Executiv şi al tuturor membrilor W.F.G.T., sunt mândră şi onorată să urez bun venit SkyTower Bucharest în Federaţia mondială a Turnurilor Emblematice, oferind un bun venit foarte călduros echipei SkyTower Bucharest. În aceste vremuri încă dificile, ne face foarte fericiţi să vedem familia W.F.G.T. crescând, deoarece arată cum comunitatea noastră mondială este o bază solidă pentru sprijin, schimb de bune practici şi companie. Aşteptăm cu nerăbdare o cooperare de încredere şi fructuoasă. Bine aţi venit SkyTower Bucureşti!" a declarat Christina Aue, Director Executiv pentru Federaţia Mondială a Marilor Turnuri, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb