Smithfield România lansează o linie de finanţare de 250.000 euro adresată instituţiilor medicale

A.P.
Comunicate de presă / 20 octombrie 2020

Smithfield România lansează o linie de finanţare de 250.000 euro adresată instituţiilor medicale

Smithfield România anunţă lansarea unui nou program de responsabilitate socială destinat susţinerii spitalelor şi instituţiilor medicale, "Solidar cu sistemul medical", potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Noul program Smithfield România presupune deschiderea unei linii speciale de finanţare la care vor avea acces instituţii medicale şi sanitare publice, ONG-uri care au stipulat în statut obiectul de activitate asistenţa medicală sau îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a persoanelor care suferă de diferite afecţiuni medicale, precum şi centre publice de îngrijire pentru vârstnici, a căror activitate zilnică presupune utilizarea echipamentelor medicale.

Goran Panici, Director General Smithfield România a declarat: "Linia de finanţare prin care vom sprijini spitalele din regiunile unde ne desfăşurăm activitatea devine prioritară în cadrul strategiei noastre de implicare socială. Ca urmare, pentru această primă sesiune, programul va dispune de un buget în valoare de 250.000 euro".

Prin noul program de responsabilitate socială "Solidar cu sistemul medical", Smithfield România doreşte să redea pacienţilor şi familiilor lor speranţa într-un sistemul medical care să poată oferi pacienţilor diagnostic rapid, tratamentul necesar la standarde europene şi îngrijire în siguranţă. Compania îşi propune să ofere astfel, prin parteneriatele cu instituţiile medicale, o şansă în plus familliilor aflate în situaţii dificile.

Cristina Bodea, director Sustenabilitate Smithfield Romania a declarat: "În această perioadă specială este mai important decât oricând să fim mai solidari, mai responsabili, să dăm dovadă de empatie şi să fim un exemplu prin ceea ce facem. De aceea, prin intermediul programului "Solidar cu sistemul medical" am luat decizia să întindem o mână de ajutor instituţiilor medicale care au nevoie de sprijin în acest sens".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Frumos bravo lor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9765
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4554
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2631
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8967
Gram de aur (XAU)Gram de aur359.4383

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb