SMYK All for Kids se extinde pe piaţa locală cu un nou magazin, în Craiova, şi ajunge la 30 de unităţi în România

A.F.
Companii / 5 octombrie 2023

SMYK All for Kids se extinde pe piaţa locală cu un nou magazin, în Craiova, şi ajunge la 30 de unităţi în România

Compania poloneză SMYK All for Kids, unul dintre retailerii din segmentul de jucării, îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii pentru copii, deschide un nou magazin în Craiova, în cel mai nou mall din România, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, retailerul ajunge astfel la 30 unităţi pe piaţa locală, pe fondul creşterii cererii pentru produse pentru copii.

Noua unitate SMYK este deschisă pe 5 octombrie, în Promenada Craiova (Calea Severinului, nr. 61), unde ocupă o suprafaţă de 460 mp. Odată cu noul magazin, SMYK All for Kids îşi consolidează poziţia în regiunea de sud a ţării, unde retailerul polonez are alte 11 magazine, în Prahova, Târgovişte, Craiova, Slobozia şi Bucureşti.

"Cu entuziasm anunţăm deschiderea noului magazin SMYK All for Kids în Craiova, un oraş cu potenţial de dezvoltare, fiind cât mai aproape de clienţii noştri. Magazinul din Promenada Craiova este al doilea magazin SMYK din acest oraş, deservind o comunitate solidă de clienţi care doresc produse competitive şi la îndemână, în locaţii accesibile. Ne bucurăm să aducem, aşadar, în comunitatea din Craiova şi din regiunea Oltenia o destinaţie unică pentru toate nevoile şi dorinţele copiilor şi părinţilor lor. Magazinul nostru SMYK All for Kids este conceput pentru a oferi o gamă variată de produse şi servicii, de la hăinuţe şi jucării până la accesorii, cărţi şi multe altele. Suntem dedicaţi misiunii de a crea un mediu prietenos şi plin de inspiraţie pentru familii, unde părinţii pot găsi tot ceea ce au nevoie pentru creşterea şi îngrijirea celor mici, iar copiii pot descoperi o lume plină de aventuri şi distracţie", declară Sorin Stancu, director general SMYK All for Kids România.

Noua unitate a retailerului polonez are o echipă de 8 angajaţi pregătiţi să ofere părinţilor consultanţă şi sugestii în ceea ce priveşte achiziţiile pentru copii.

Cu ocazia inaugurării, în noul magazin va fi desfăşurată o campanie cu reduceri de 20% la toate articolele cu preţ întreg: îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii şi jucării, între 5 şi 8 octombrie, în limita stocului disponibil. De asemenea, în aceeaşi perioadă, primii 150 de clienţi primesc cadou diverse produse surpriză. În plus, vor fi premii surpriză pentru clienţii care se înscriu în programul de fidelitate în primele trei zile de la deschiderea magazinului, până pe 8 octombrie inclusiv. Totodată, inagurarea magazinului va fi marcată cu activităţi pentru copii: face painting şi modelaj baloane în intervalul 12:00-18:00 în perioada 5-8 octombrie.

După cum şi-a obişnuit publicul, oferta noului magazin SMYK din Promenada Craiova include o gamă variată de produse, de la articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu, Cool Club.

De asemenea, un segment important al ofertei SMYK îl reprezintă jucăriile interactive şi educaţionale pentru toate vârstele, atât cele produse sub brand propriu, SMIKI, cât şi cele aparţinând unor mărci globale cunoscute, precum LEGO, Mattel, Hasbro etc.

Oferta este completată de articole de puericultură: cărucioare, scaune de maşină, scaune de masă, produse cosmetice, articole esenţiale în creşterea şi îngrijirea celor mici în primii ani .

Promenada Craiova va fi deschis pe 5 octombrie, devenind cel mai mare centru comercial din judeţul Dolj, cu o gamă diversă de magazine pe o suprafaţă de peste 70.000 mp şi o capacitate de 2.100 de locuri de parcare.

Programul de funcţionare al noului magazin SMYK All for Kids din incinta Promenada Craiova este între orele 10:00 şi 22:00, de luni până duminică.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb