Societatea de Stomatologie Estetică din România oferă refugiaţilor ucraineni tratamente gratuite de urgenţă în clinicile partenere

G.B
Miscellanea / 1 martie 2022

Societatea de Stomatologie Estetică din România oferă refugiaţilor ucraineni tratamente gratuite de urgenţă în clinicile partenere

Reprezentanţii Societăţii de Stomatologie Estetică din România, alături de studenţi din cadrul SSER Young, susţinuţi logistic de Clinica de Stomatologie Trident şi MagnaPharm, se vor deplasa vineri, 4 martie, la Vama Siret, cel mai aglomerat punct de trecere a frontierei cu Ucraina, pentru a veni în sprijinul refugiaţilor ucraineni şi a împărţi echipamente extrem de necesare, precum saci de dormit şi produse de igienă personală, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Peste 89.000 de ucraineni au trecut graniţa cu România de la izbucnirea războiului, iar presiunea pe punctele de trecere a frontierei este una însemnată. Ne-am dorit şi noi să venim în ajutorul celor care fug din calea războiului. După ce am discutat cu apropiaţi care se află deja la Vama Siret, pentru a sprijini eforturile de acomodare a vecinilor noştri ucraineni, am primit o listă cu bunurile de care este în continuare mare nevoie acolo.

Potrivit sursei citate, printre acestea, se numără sacii de dormit şi produsele de igienă personală. În această săptămână lansăm o strângere de fonduri pentru a putea cumpăra cât mai multe pachete necesare, iar vineri ne vom deplasa la Vama Siret şi, cu sprijinul studenţilor din cadrul SSER Young şi a filialelor SSER din Bucureşti, Galaţi, Iaşi, Cluj, Timişoara şi Braşov, le vom împărţi celor care au nevoie," a declarat Dr. Florin Lăzărescu, fondator al Societăţii de Stomatologie Estetică din România.

Contul bancar la care se pot face donaţii în lei, pentru sprijinirea refugiaţilor ucraineni, este: RO55 BTRL RONC RT00 U881 5005 - titular cont: SSER. Contul este deschis la Banca Transilvania. Toţi doritorii care pot dona sunt rugaţi să treacă "Ucraina" la detaliile transferului.

De asemenea, SSER, prin membrii săi din toată ţara, va oferi în mod gratuit intervenţii stomatologice de urgenţă refugiaţilor care au nevoie. Pentru detalii referitoare la locaţiile în care se oferă astfel de tratamente puteţi contacta SSER la telefon: 0726.691.132 şi email: office@sser.ro.

Strângerea de fonduri va continua pe tot parcursul războiului din Ucraina, periodic voluntari din cadrul tuturor filialelor SSER se vor deplasa pentru a împărţi refugiaţilor ucraineni produsele cumpărate cu sprijinul donatorilor.

Campania este popularizară şi în cadrul Clinicilor Trident, pacienţii acestora fiind încurajaţi să doneze pentru achiziţionarea de produse necesare refugiaţilor care au trecut graniţa cu România, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb