SoftOne se extinde pe piaţa software din Marea Britanie

A.P.
Comunicate de presă / 28 iulie 2020

SoftOne se extinde pe piaţa software din Marea Britanie

SoftOne Technologies, membru al grupului de investiţii grecesc Olympia Group, face un pas important spre extinderea soluţiilor sale dincolo de regiunea Europei de Sud-Est şi intră în piaţa software din Marea Britanie, anunţă un comunicat de presă remis astăzi.

În conformitate cu planul de dezvoltare strategică, SoftOne a încheiat un parteneriat de afaceri cu Smart Cloud Software pentru comercializarea aplicaţiilor Soft1 Cloud ERP şi CRM pe piaţa din Marea Britanie. Obiectivul SoftOne este să ofere valoare adăugată tuturor companiilor din UK ce îşi doresc să îmbrăţişeze şi să adopte transformarea digitală în procesele lor de business.

Având peste 20 de ani de experienţă pe piaţa de software din Marea Britanie, Smart Cloud Software oferă servicii complete de implementare şi suport pentru soluţiile ERP şi CRM pentru diferite sectoare ale industriei, de la producţie şi construcţii, la medical sau HoReCa. Parteneriatul dintre cele două companii s-a concretizat la începutul lunii iunie, toate acţiunile necesare pentru a comercializa cu succes serviciile şi soluţiile SoftOne în Regatul Unit fiind pregătite anterior lansării parteneriatului.

George Koulogiannis, International Unit Executive Director SoftOne, spune: "Parteneriatele puternice sunt o parte integrată a strategiei noastre de dezvoltare pe pieţele internaţionale cu potenţial, precum Marea Britanie. Suntem încântaţi să devenim partenerii Smart Cloud Software pentru a oferi IMM-urilor din Marea Britanie soluţii software de cea mai bună calitate. Portofoliul de servicii, precum şi expertiza Smart Cloud Software, completează soluţiile SoftOne pentru a ajuta companiile din UK să obţină beneficii în urma transformării digitale, prin implementarea unui software Cloud inovator şi a unor soluţii avansate de mobilitate".

Sara Duss, Director General Smart Cloud Software - UK., declară: "Suntem încântaţi să devenim partener SoftOne, unul dintre cei mai dinamici furnizori de software în dezvoltarea soluţiilor ERP şi CRM. Lansarea produselor Soft1 în Marea Britanie ne va permite să obţinem avantaje competitive în sectoarele de retail şi producţie prin prisma experienţei noastre".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb