SONDAJ: 2 din 3 pasageri consideră că siguranţa şi fiabilitatea sunt cele mai importante criterii atunci când aleg taxi sau o opţiune de ridesharing

G.U.
Companii / 9 septembrie 2021

Lennart Zipfel, Country Manager al FREE NOW România

Lennart Zipfel, Country Manager al FREE NOW România

Pe măsură ce opţiunile de mobilitate s-au diversificat şi au devenit tot mai accesibile, utilizatorii au devenit mai exigenţi în ceea ce priveşte calitatea serviciilor de mobilitate pe care le folosesc pentru a se deplasa în oraş, se arată într-un comunicat de presă. Astfel, 65% dintre utilizatorii serviciilor de taxi şi ridesharing declară că apreciază siguranţa şi fiabilitatea serviciului FREE NOW mai mult decât alte aspecte atunci când aleg o opţiune de transport în aplicaţie, potrivit celui mai recent sondaj realizat de FREE NOW, liderul european de servicii multimodale de mobilitate. Alte criterii semnificative în alegerea aplicaţiei includ uşurinţa de utilizare a aplicaţiei (64%), raportul calitate-preţ şi preţurile accesibile (56%), precum şi timpul rapid de preluare pe care îl oferă aplicaţia (49%).

Potrivit sursei citate, pasagerii FREE NOW spun că aleg aplicaţia pentru a comanda un taxi sau o opţiune de ridesharing cel mai des atunci când se îndreaptă spre sau se întorc acasă de la un eveniment, cum ar fi o cină, o ieşire după serviciu, etc (74%), mai arată sondajul. Aplicaţia FREE NOW este, de asemenea, utilizată adesea pentru deplasările către sau dinspre locul de muncă şi la întâlniri de serviciu (70%), pentru a călători spre sau dinspre aeroport/gară (66%), pentru a merge la întâlniri cu prietenii şi familia (54%) sau pentru a merge către sau dinspre o programare la spital sau la medic (46%).

"Apreciem feedback-ul clienţilor noştri şi ne bucurăm să vedem că aceştia aleg FREE NOW pentru siguranţa pe care le-o oferă. Pentru a ne asigura că utilizatorii se simt mereu în siguranţă, lucrăm numai cu şoferi licenţiaţi, care sunt atent selectaţi şi evaluaţi periodic. O măsură suplimentară pentru îndeplinirea condiţiilor de siguranţă este îmbunătăţirea constantă a serviciului de plată cu cardul în aplicaţie, alături de dezvoltarea sistemului de asistenţă a clienţilor, pentru a veni în sprijinul utilizatorilor. În cele din urmă, încrederea utilizatorilor noştri reprezintă cel mai important indicator atunci când evaluăm rezultatele eforturilor noastre", a declarat Lennart Zipfel, Country Manager al FREE NOW România.

Conform comunicatului, FREE NOW integrează atât opţiunea de taxi, cât şi cea de ridesharing, o caracteristică foarte apreciată de mai mult de jumătate dintre utilizatorii aplicaţiei, care preferă să folosească cele două servicii alternativ, în funcţie de costuri şi de timpul de aşteptare pentru o maşină disponibilă.

Serviciul de mobilitate FREE NOW este disponibil în România din 2019 şi permite pasagerilor să se mişte liber şi rapid în oraş, cu opţiuni atât de taxi, cât şi de ridesharing, în Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Braşov, Târgu-Mureş, Timişoara, Oradea, Constanţa şi Sibiu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb