Spartan îşi continuă expansiunea pe piaţa din capitală şi inaugurează un nou restaurant, în Mall Promenada

G.D.
Companii / 15 iunie 2022

Spartan îşi continuă expansiunea pe piaţa din capitală şi inaugurează un nou restaurant, în Mall Promenada

Lanţul de restaurante Spartan îşi continuă dezvoltarea pe piaţa din capitală, inaugurând într-un ritm accelerat noi locaţi, conform unui comunicat remis redacţiei. Astăzi, 15 iunie 2022, Spartan deschide un nou restaurant, în Mall Promenada din Bucureşti.

Potrivit sursei citate, Ştefan Mandachi, fondatorul Spartan, a declarat la începutul anului că obiectivul pentru 2022 este să ajungă la 100 de restaurante Spartan pe teritoriul României, fapt ce se confirmă prin ritmul accelerat în care compania inaugurează noi locaţii.

În prezent, Spartan deţine 77 de restaurante în toată ţara, 32 de locaţii proprii şi 45 de locaţii în sistem de franciză.

Pentru anul 2021, Spartan a raportat încasări de 80 de milioane de lei în locaţiile proprii şi de 128 de milioane de lei în locaţiile francizate.

"De la începutul anului, am deschis restaurant după restaurant, am organizat tombole, am venit cu promoţii, cu oferte speciale, am crescut şi ne-am dezvoltat în aceste şase luni cât în şase ani! Strategia noastră de business pentru anul acesta este foarte simplă şi foarte clară: dezvoltare, dezvoltare, dezvoltare! Cifrele vorbesc de la sine: anul trecut, am avut încasări totale de peste 200 de milioane de lei! Continuăm în aceeaşi logică şi inaugurăm noi restaurante, atât în capitală, cât şi în ţară", a declarat Ştefan Mandachi, fondatorul Spartan.

Noul restaurant Spartan din Promenada are o suprafaţă de aproximativ 75 de metri pătraţi. Deschiderea oficială are loc pe data de 15 iunie 2022, începând cu ora 12:00. În prima zi, Spartan organizează o tombolă cu un premiu în bani în valoare de 500 de euro, la care pot participa toţi clienţii Spartan care au cumpărat produse din locaţia nou deschisă de minimum 10 lei, subliniază sursa citată.

În zilele de 16 şi 17 iunie, este valabilă şi promoţia Gyros 1 + 1, gyrosul gratuit putând fi revendicat în aceeaşi zi sau până pe 30 iunie 2022.

Spartan este unul dintre cei mai mari angajatori din zona HoReCa din România, având peste 1.000 de angajaţi în total, în toate locaţiile din ţară. Principalele motive care stau la baza alegerii unei cariere în cadrul companiei sunt salariul competitiv şi bonusurile de performanţă şi de loializare. Pe lângă acestea, Spartan pune la dispoziţie tuturor angajaţilor programe de specializare şi de pregătire profesională, care să le faciliteze avansarea în carieră.

Restaurantul Spartan din Mall Promenada este deschis în intervalul orar 10:00 - 22:00, de luni până duminică.

Produsele Spartan sunt disponibile şi pe platformele de livrare la domiciliu.

Lanţul de restaurante Spartan a fost fondat în 2012 şi face parte din grupul Strong MND Corporation SRL, împreună cu Mandachi Hotel & Spa, Mandachi Business Center şi francizele: Mefi Cafe, sala de fitness Bum Bum Box, Concept SPA BioTransylvania, Restaurant Don Stefano, Centru de evenimente Magnificus şi restaurantele cu specific grecesc Hercule, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb