SPECIALIŞTI ÎN RESURSE UMANE: Productivitatea angajaţilor, când lucrează remote, este foarte ridicată

J.P.
Miscellanea / 27 septembrie 2021

Productivitatea angajaţilor, când lucrează remote, este foarte ridicată

Peste 200 de specialişti în resurse umane au dat verdictul - regimul de muncă hibrid este noua vedetă, iar productivitatea nu scade, dimpotrivă creşte, în munca la distanţă. Tehnologia este cea care permite adaptarea rapidă la modul de lucru impus în această perioadă, iar lucrurile nu pare că se vor opri la acest nivel, instrumentele tehnologice dvenind oricum tot mai complexe. În mijlocul acestui vârtej al schimbării, managerii de HR capătă un rol tot mai dificil, dar şi important la nivel strategic.

Crina Ilie, People Function Leader Genpact Europe & Africa a declarat în cadrul unui eveniment de specialitate: "Surpriza lucrului 100% remote este că oamenii acasă, singuri, îşi fac treaba foarte bine. Majoritatea dintre noi prioritizăm munca în viaţa noastră. Managerii se confruntă cu sentimentul lipsei de control".

"Angajaţii sunt direct responsabili pentru când şi cum lucrează. Dar a fost mai întâi de lucru alături de manageri care a trebuit să integreze acest gen de viziune şi care au putut oferi suport angajaţilor pentru a îşi înţelege responsabilităţile şi ceea ce se aşteaptă de la ei. Pandemia a avut impact atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung asupra modului în care lucrăm, a introdus trenduri noi şi le-a accelerat pe cele deja existente. Am învăţat că modul în care ne facem treaba este mult mai important decât de unde ne facem treaba. Wellbeing-ul nu a fost niciodată mai important, iar organizaţiile au învăţat că este nevoie să îşi arate partea umană", a ţinut să remarce în cadrul evenimentului HR Uncovered Di Maxfield-Twine, Chief Human Resources Officer în cadrul companiei Superbet, cu peste 4.000 de angajaţi local şi internaţional pe cele şapte pieţe pe care activează sau are birouri.

Cum recrutează post-pandemie cei de la Superbet a răspuns chiar reprezentantul lor, Paul Daniel, Group Head of Talent Acquisition: "Cuvântul cheie este Employee Value Proposition (EVP), conceptul care face trimitere la setul unic de beneficii pe care angajaţii le primesc în schimbul competenţei şi experienţei pe care le aduc n companie. În ultimii doi-trei ani, grupul Superbet a atras talente de top mai ales din zona de tech, high-tech şi financiară, recrutând de la Google, Amazon, Mars, Olx, Adobe, Oracle, McKinsey etc şi transformându-se într-o companie de high-technology în domeniul betting & gaming".

"Brandul de angajator este foarte important. Vrem să construim destul de agresiv. Superbet este o organizaţie complexă aşa că modul în care comunicăm în diferite comunităţi trebuie adaptat. Dacă te uiţi la partea de tehnologie, vrem să atragem talente, dar trebuie să articulăm exact ce facem în această zonă. Ne concentrăm şi pe Candidate Experience, viteză, digitalizare, calitate şi includere", a mai detaliat Paul Daniel.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb