Spectacolele de apă, muzică şi lumini de la Fântânile Urbane sărbătoresc din 26 iulie performanţa olimpică a sportivilor români

S.B.
Comunicate de presă / 22 iulie

Spectacolele de apă, muzică şi lumini de la Fântânile Urbane sărbătoresc din 26 iulie performanţa olimpică a sportivilor români

Spectacolele de apă, muzică şi lumini aduc, începând cu 26 iulie, emoţie şi mândrie olimpică la Fântânile Urbane din Piaţa Unirii, într-o celebrare unică a spiritului sportiv românesc. Astfel, începând de vineri, 26 iulie, se va introduce o nouă temă de spectacol - SIMFONIA CAMPIONILOR.

În contextul celebrării a 100 de ani de la câştigarea primei medalii olimpice de către România, noua temă a spectacolelor de apă, muzică şi lumini din centrul Bucureştiului reprezintă, de fapt, un tribut adus excelenţei şi perseverenţei sportivilor noştri, transformând Fântânile Urbane într-o scenă vibrantă a performanţei şi inspiraţiei.

Totodată, în premieră, doar în weekend-ul de 26, 27 şi 28 iulie, vizitatorii Fântânilor Urbane vor avea parte, la finalul show-urilor de apă, muzică şi lumini şi de spectacole cu peste 150 de drone, care vor reprezenta disciplinele sportive care au adus glorie olimpică ţării.

Programate în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, spectacolele de la Fântânile Urbane din Piaţa Unirii, cu o durată de aproximativ 45 de minute, se desfăşoară anul acesta cu începere la ora 21:30 în luna iulie, de la ora 21:00 în luna august, iar în septembrie, de la ora 20:00.

Accesul este gratuit pentru toţi vizitatorii, iar în zilele şi în intervalul orar al spectacolelor, traficul rutier este restricţionat pe Bulevardul Unirii, între Bulevardul Dimitrie Cantemir şi Splaiul Independenţei (zona fântânilor).

Fântânile Urbane au fost reabilitate prin investiţii ale Apa Nova şi au fost redeschise şi cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti, în baza parteneriatului solid de peste 24 de ani cu furnizorul de apă şi servicii de canalizare al Capitalei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb