STC Partners începe dezvoltarea fazei a II-a la Quartier Azuga

A.F.
Companii / 25 aprilie

STC Partners începe dezvoltarea fazei a II-a la Quartier Azuga

Lucrările de construcţie din faza I la Quartier Azuga sunt în plină desfăşurare, iar la aproximativ 6 luni de la predarea către clienţi, două treimi din unităţile de apartamente sunt deja precontractate. Proiectul oferă o gamă variată de unităţi, inclusiv apartamente unice, cu grădini mari şi terase. Faza a II-a va introduce unităţi spaţioase de tip duplex, poziţionate pe malul lacului, într-un cadru liniştit şi privat, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, Quartier Azuga este renumit pentru angajamentul său faţă de sustenabilitate, proiect pre-certificat Green Homes şi în conformitate cu standardul nZEB, care promite rezidenţilor o viaţă de înaltă calitate, cu economii semnificative în costurile utilităţilor şi o amprentă de carbon redusă.

"Suntem încântaţi să anunţăm că am început dezvoltarea fazei a II-a a ansamblului nostru rezidenţial - Quartier Azuga. Ne-am angajat să oferim în această zonă a Bucureştiului: Tei - Colentina, cel mai bun proiect rezidenţial, sporind valoarea şi imaginea zonei, creând o comunitate vibrantă şi dezirabilă.", spune Adi Steiner - Managing Partner - STC Partners

De altfel, întreaga viziune şi strategie a STC Partners este dedicată stabilirii de noi standarde în locuirea rezidenţială, combinând soluţiile moderne de locuire cu responsabilitatea faţă de mediu.

Proiectul depăşeşte cerinţele minime nZEB impuse pentru clădirile rezidenţiale noi, oferind o acoperire de 50% a energiei regenerabile pe parcursul unui an, ceea ce duce la economii de până la 70% în costurile facturilor de gaz şi electricitate şi la emisii reduse de carbon.

"Dezvoltarea noastră stabileşte un nou standard în România, atingând o calitate de neegalat în gama sa de preţuri. Prin prioritizarea unei vieţi moderne şi durabile, ridicăm standardele dezvoltării rezidenţiale, " completează Steiner.

Faza II include trei clădiri cu 115 apartamente, variind de la apartamente cu 2 camere la apartamente cu 4 camere, inclusiv unităţi spaţioase de tip duplex. Această nouă etapă va fi finalizată până la sfârşitul anului 2025.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb