"Stihl" aduce în România unelte cu emisii poluante reduse

C.P.
Ziarul BURSA #Companii / 23 octombrie 2007

"Stihl" aduce în România unelte cu emisii poluante reduse

Începând cu anul 2008, STIHL îşi va completa portofoliul local de unelte cu o serie de motoferăstraie şi maşini de debitat dotate cu un motor special: 2-MIX. Noile modele de motoferăstraie, MS 171, MS 181 şi MS 211, fac parte din categoria celor destinate tăierii lemnului de foc şi folosirii în gospodărie. STIHL va mai aduce în România şi modelele de maşini de debitat cu disc de fricţiune TS 410 şi TS 420, ambele dotate cu motoare 2-MIX.

Acest tip combină avantajele motoarelor în 4 timpi cu cele ale motoarelor în 2 timpi, funcţionând pe baza unui amestec format din combustibil şi ulei în proporţie de 1:50. Noua serie de unelte este conformă cu normele europene EU II, care reglementează emisiile poluante eliberate în atmosferă de către utilajele portabile dotate cu motoare cu ardere internă.

"Deşi suntem încă departe de termenul limită legiferat în România, suntem în plin proces de completare a portofoliului local de produse cu motounelte conforme cu normele de mediu stabilite de Uniunea Europeană", a declarat Ioan Mezei, Director General al STIHL România.

Stihl România este subsidiară a Andreas Stihl AG&Co., lider mondial pe piaţa motoferăstraielor si unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa mondială a motouneltelor şi a uneltelor pentru grădinărit. În 2007, Stihl aniversează 10 ani de prezenţă în România. Pe lângă motoferăstraie, Stihl produce motocoase, foarfeci de grădină, debitatoare, suflante şi aspiratoare de mare putere, precum şi o gamă de utilaje de curăţenie.

Compania numără, la nivel global, aproape 9.500 de angajaţi şi are o cifră de afaceri de peste 2 miliarde EURO în anul 2006.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb