Supernova Group: "Cora Alexandriei devine Supernova Alexandriei"

T.B.
Companii / 1 noiembrie 2023

Supernova Group: "Cora Alexandriei devine Supernova Alexandriei"

Supernova Group continuă investiţiile pe piaţa din România: Cora Alexandriei are acum o nouă identitate şi devine: Supernova Alexandriei, se arată într-un comunicat al Supernova, remis redacţiei. Odată cu relansarea centrului comercial, Supernova extinde oferta de magazine prin noi chiriaşi internaţionali, cum ar fi Dr. Max, KIK, Sinsay şi Lensa Optic, potrivit sursei menţionate.

Începând cu luna noiembrie, clienţii se pot bucura de centrul comercial recent renovat, cu o suprafaţă totală închiriabilă de 20.000 metri pătraţi, pentru o experienţă de cumpărături mai variată şi mai confortabilă, arată datele comunicatului. Procesul amplu de modernizare a fost conceput pentru a aduce noi branduri bine-cunoscute, o experienţă de cumpărături mai confortabilă prin lumini îmbunătăţite, zone exterioare complet renovate, parcări şi toalete modernizate, menţionează compania.

Potrivit sursei citate, ,,Când am planificat renovarea centrului Cora Alexandriei, primele lucruri de care am ţinut cont au fost nevoile clienţilor şi chiriaşilor noştri. Pe lângă îmbunătăţirea infrastructurii interne, am optimizat spaţiile şi am facilitat accesul la branduri de renume şi la zone de relaxare care răspund cerinţelor actuale de retail. Supernova Alexandriei este al patrulea centru operaţional modernizat, sub marca Supernova şi ne bucurăm că am reuşit să mai facem un pas în direcţia finalizării amplului proces de renovare, asumat în 2021. În acelaşi timp, suntem mândri că avem oportunitatea de a transpune angajamentul nostru pentru sustenabilitate în toate proiectele din portofoliu prin programul Supernova Green Energy", a declarat Markus Pinggera, Managing Director la Supernova Group.

Pentru a sărbători noua identitate a centrului comercial, compania oferă tuturor vizitatorilor patru zile de distracţie şi momente artistice, începând cu data de 2 noiembrie, informează sursa menţionată. În timp ce copiii se vor putea bucura de spectacole de teatru şi circ, pantomimă şi pictură pe faţă, adulţii vor avea ocazia să facă fotografii unice şi să câştige premii atractive, transmite Supernova. În plus, cea de-a doua zi de activităţi este marcată de prezenţa artiştilor Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, care se vor întâlni cu fanii pentru o sesiune de fotografii şi autografe, potrivit comunicatului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb