Surpriză, Brazilia a remizat cu Venezuela, scor 1-1

O.D.
Sport / 13 octombrie 2023

Surpriză, Brazilia a remizat cu Venezuela, scor 1-1

Reprezentativa Braziliei a remizat cu Venezuela, scor 1-1, la Cuiaba. Neymar a oferit o pasă decisivă, dar nu a reuşit să marcheze.

La finalul meciului, noul jucător al lui Al-Hilal a fost ţinta unui fan, care a reuşit să-l lovească în cap cu o cutie de popcorn.

Neymar a fost foarte supărat de scenă în timp ce se îndrepta spre vestiare. "Am venit aici pentru a face ceea ce îmi place cel mai mult, adică să joc fotbal şi să-mi apăr ţara", a comentat ulterior fostul star de la PSG.

"Acest suporter a aruncat... Nici măcar nu am văzut ce a fost, am văzut doar când m-a atins, am devenit foarte nervos, condamn acest tip de atitudine, nu trebuie să o faci, este foarte rău pentru fotbal, pentru oameni", a continuat Neymar. "Un tip care face astfel de lucruri nu este o persoană educată, nu va putea să-şi crească fiul în cel mai bun mod posibil. Dacă se plânge atât de mult, el este cel care ar fi trebuit să se antreneze mai bine şi să fie pe teren, nu eu".

Neymar a jucat pe Arena Pantanal cu litera "M" desenată pe capul ras pe o parte, un omagiu adus fiicei sale Mavie, născută săptămâna trecută.

La meciul de joi, pentru Brazilia a marcat Magalhaes (50), iar pentru Venezuela a punctat Bello (84).

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Meciul nul facut de echipa braziliei contra venezuelei,este unul mic in comparatie cu rezultatul de egalitate dintre (MAREA) echipa a familiei IORDANESCU impotriva BELARUSULUI. Copilul lui anghel,care vine la meciurile din campionat impreuna cu taicasau de zici ca este inca la gradinita si trebuie educat,se faleste cu faptul ca echipa condusa de el,are multe sute de pase (asta este fotbal nu POCAR) peste adversari. Cand cineva care stie mult fotbal gen GICA POPESCU,ii spune lui IEDI ca fotbalul nu seamana cu jocul de carti unde poti sa spui PAS,IEDI, raspunde ca el stie ce face si ca in ciuda rezultatelor,o sa ne calificam la EURO.Probabil,la jocurile de carti,ca la fotbal suntem PRAF. Nu inteleg de ce la jocurile echipei romaniei,nu sunt aduse la marginea terenului,niste CAMILE,pentru ai stimula pe jucatorii care joaca in REDUTABILELE campionate ARABE. Asa este cand nationala este conduca de BAIATUL lui TATA iar un sfert de nationala,este alcatuita din copii altor TATI,desi ei saracii,sunt la fel de PRAF. SLAVA NATIONALA ROMANIEI,compusa din DILETANTI,pompos numiti FOTBALIATORI.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb