TÂRG DE TURISM ONLINE LITORALULROMANESC.RO:  Reduceri de până la 60% la vacanţele pe litoral

G.U.
Companii #Turism / 23 februarie 2022

Reduceri de până la 60% la vacanţele pe litoral

Vacanţele pe litoral pentru vara 2022 pot fi cumpărate în perioada 23-27 februarie cu discounturi de până la 60% în cadrul Târgului de Turism online organizat de Litoralulromanesc.ro, cel mai mare turoperator pe segmentul vacanţelor la Marea Neagră, eveniment la care participă peste 230 de unităţi de cazare din toate staţiunile autohtone, potrivit unui comunicat de presă. Preţurile pornesc de la 27 de lei de persoană pentru o noapte la mare.

Potrivit sursei citate în intervalul 23-27 februarie, cei care vor să-şi rezerve o vacanţă pentru sezonul estival 2022 pe litoralul românesc pot alege din sute de pachete turistice cu reduceri de până la 60%, disponibile în cadrul Târgului de Turism online organizat de Litoralulromanesc.ro. Astfel, tarifele încep de la 267 de lei pentru un sejur de 5 nopţi la un hotel de 2 stele din staţiunea Olimp pentru luna iunie, ceea ce înseamnă că un cuplu plăteşte 54 lei pe o noapte de cazare. Pentru pachetele all inclusive, cel mai mic tarif pentru un sejur în luna iunie cu 5 nopţi de cazare la un hotel de 3 stele este 1.700 lei pentru două persoane.

Potrivit sursei citate, românii care vor să meargă la vară în Mamaia pot achiziţiona pe durata târgului un sejur de 5 nopţi cu preţuri ce pornesc de la 510 lei/camera dublă în luna iunie, la un hotel de trei stele, şi de la 950 de lei/camera dublă la un hotel de 4 stele, pachetul incluzând doar servicii de cazare, fără masă. În Eforie Nord, staţiune căutată în ultimii ani mai ales de familiile cu copii, un sejur pentru două persoane la 2 stele în luna iunie costă de la 309 lei, iar la 3 stele, tot în iunie - 403 lei. Cei care aleg hotelurile de 4 stele din Eforie Nord, cu mic dejun inclus, vor găsi pe durata târgului oferte ce pornesc de la 935 lei/camera dublă pentru un sejur în luna iunie şi de la 1867 lei/camera dublă pentru un sejur în luna iulie. Cele mai mici tarife pot fi găsite în Neptun-Olimp, unde un sejur de 5 nopţi de cazare la un hotel de 2 stele costă de la 267 lei/camera dublă în luna iunie şi ajunge la 956 lei/camera dublă la un hotel de 3 stele în luna iulie.

"Ne aşteptăm ca litoralul românesc să fie cea mai solicitată destinaţie internă în această vară, urmând trendul ultimilor ani. De aceea, le recomandăm turiştilor să-şi achiziţioneze din timp sejurul pentru că avantajele sunt multiple: pe durata Târgului pot profita de cele mai mici tarife din an la pachetele turistice şi, în plus, au garanţia că mai găsesc locuri disponibile în hotelurile dorite", afirmă Ionuţ Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro.

Conform comunicatului, pe lângă reducerile speciale cu ocazia Târgului de Turism, turiştii se pot bucura şi de alte beneficii; de pildă, în unele cazuri, copiii până în 10 ani beneficiază de gratuitate la cazare all inclusive. Opţional, turiştii pot adăuga în pachet asigurarea de tip storno cu acoperire Covid-19, prin care vor recupera contravaloarea sejurului achitat dacă infectarea cu coronavirus îi împiedică să mai plece în vacanţă.

Ofertele de la Târgul de Turism Online sunt valabile de miercuri, 23 februarie, până la finalul zilei de duminică, 27 februarie. Cei care rezervă un sejur în acest interval trebuie să plătească pachetul selectat până cel târziu luni, 28 februarie, iar sumele achitate sunt nerambursabile.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. ELIMINATI CERTIFICATUL VERDE PENTRU ACCESUL LA HOTEL SAU RESTAURANT!

    CEI CARE AU CERTIFICAT VERDE PLEACA DIN TARA CA TURISTI IN AFARA, NU MERG LA MARE IN ROMANIA!  

    Va sucomba tot sectorul turistic romanesc, nebunilor!  

    Eliminati nu pentru moment, CI DE TOT certificatul verde in Romania!!!!  

    Toti patronii din industria turistica romaneasca sa preseze guvernul dictatorial sa scoata certificatul verde ca sa poata veni turistii ! Altfel nu evitati falimentul !  

    Strivit guvernul si dati-le foc pana scot certificatul verde pentru uz in interiorul Romaniei !

    Avem buletinul, ce ne mai trebuie certificatul verde de caine vaccinat?  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb