Thoughtworks lansează un accelerator bazat pe Inteligenţă Artificială Generativă, pentru companii

D.R.
Companii / 24 august 2023

Thoughtworks lansează un accelerator bazat pe Inteligenţă Artificială Generativă, pentru companii

Thoughtworks a lansat un accelerator inovatov, prin care companiile vor putea identifica oportunităţi imediate şi proiecte pentru aplicarea inteligenţei artificiale generative, informează un comunicat de presă al companiei menţionate.

Şerban Ţîr, managing director Thoughtworks România a declarat: "Sectorul IT are o pondere importantă în PIB-ul României, iar piaţa locală se bucură de o prezenţă numeroasă de companii de tehnologie. Într-un context volatil, precum cel pe care îl traversăm în prezent, companiile au nevoie de soluţii cu ajutorul cărora să inoveze şi să devină tot mai competitive. Potenţialul AI generativă este unul foarte mare, iar prin acceleratorul Thoughtworks ne-am propus să venim în sprijinul companiilor care vor să rămână lideri, să obţină un avantaj competitiv, tot mai greu de atins, să dezvolte mai rapid soluţiile potrivite pentru clienţii lor. Totodată, aceste soluţii vor contribui la dezvoltarea pieţelor pe care operăm",conform sursei citate.

Acceleratorul de produse pe bază de inteligenţă artificială generativă dezvoltat de Thoughtworks permite liderilor de afaceri să ia decizii mai informate şi strategice cu privire la integrarea AI generativă în diferitele aplicaţii ale produselor lor, menţionează sursa citată.

Astfel, companiile vor putea să aibă la dispoziţie în doar cinci săptămâni: o cunoaştere mai clară şi detaliată a situaţiilor de utilizare a AI generativă pe termen scurt, riscurile şi limitările pentru industria lor specifică, dar şi evoluţia afacerilor ; posibilitatea de a explora oportunităţile variate ale AI, în funcţie de nevoile businessului, de clienţi şi ecosistemul IT existent ; o strategie AI concretă şi un plan prioritizat, cu valoare de business clar definită ; un plan preliminar pentru implementarea responsabilă a AI, cu prioritizarea unor experimente şi definirea unor protocoale de validare, relatează sursa citată.

Mike Mason, Chief Artificial Intelligence Officer, Thoughtworks a afirmat: "Având în vedere progresele avansate în domeniul inteligenţei artificiale generative, nu este surprinzător că multe companii experimentează deja această tehnologie. Dar, în acelaşi timp, fără a planifica scalarea proiectelor pilot care au succes şi fără a le integra în business, există riscul de a rezolva doar acele probleme de la suprafaţă, uşor de abordat. Cu acceleratorul nostru de produse bazat pe AI generativă, companiile vor dezvolta planuri ce combină opţiunile posibile cu perspectivele fezabile, ţinând cont de valoare, iar în decursul a câtorva săptămâni vor trasa deja calea către o scalare şi valoare de durată," a declarat Mike Mason, Chief Artificial Intelligence Officer, Thoughtworks, potrivit sursei citate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb