TIMIŞ: Circa 20% dintre persoanele depistate cu SARS-CoV-2, în ultima săptămână, erau complet vaccinate

G.U.
Miscellanea / 6 august 2021

Circa 20% dintre persoanele depistate cu SARS-CoV-2, în ultima săptămână, erau complet vaccinate

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Timiş, Cornelia Bubatu, a declarat astăzi, pentru Agerpres, că dintr-un total de 70 persoane depistate pozitiv pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, în perioada 29 iulie - 4 august, 16 persoane care erau vaccinate complet au avut un test pozitiv, la un interval de timp variabil de la încheierea imunizării.

"Dintr-un total de 70 persoane depistate pozitiv pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, în perioada 29 iulie - 4 august, 16 persoane vaccinate complet au avut un test pozitiv, la un interval de timp variabil de la încheierea imunizării. Dintre acestea, 15 persoane au prezentat forme asimptomatice spre uşoare, cu excepţia unei singure persoane care a dezvoltat o formă medie cu manifestări comune. Menţionăm faptul că nu a fost necesară spitalizarea pentru niciunul dintre aceste cazuri", a afirmat Cornelia Bubatu.

Potrivit DSP Timiş, de la începutul campaniei de vaccinare au fost administrate 413.118 doze de vaccin, din care 190.071 sunt doze de rapel, iar numărul persoanelor complet imunizate a ajuns la 216.117.

Din categoria de vârstă 12 - 18 ani, s-au vaccinat 612 persoane, începând cu data de 23 iunie, informează Agerpres.

Vineri, numărul bolnavilor COVID internaţi în spitalele din judeţ a coborât la 35 faţă de ziua precedentă, dar a crescut de la 7 la 10 numărul celor din secţiile ATI.

Rata de infectare este de 0,12 la mia de locuitori pe judeţ şi de 0,19 în Timişoara.

Opinia Cititorului ( 15 )

  1. Luc Montagnier, virusologul laureat al Premiului Nobel pentru medicină, susține că toți vaccinații „vor muri din cauza îmbunătățirii dependente de anticorpi”

    Luc Montagnier, virusologul care a primit Premiul Nobel pentru medicină pentru descoperirea și codificarea virusului HIV din 1984, a fost cea mai respectată autoritate din lume în ceea ce privește pandemiile până când a început pandemia coronavirusului. 

    Dar reputația sa a fost atacată fără milă atunci când, după examinarea virusului covid19 (virusul CCP) într-un laborator, a ajuns la concluzia că nu ar fi putut să apară în mod natural. 

    Luc Montagnier a confirmat că nu există nicio șansă de supraviețuire pentru persoanele care au primit o formă de vaccin. În interviul șocant, cel mai mare virolog din lume a spus: „Nu există nicio speranță sau tratament posibil pentru cei care au fost deja vaccinați. Trebuie să fim pregătiți să incinerăm corpurile „. Geniul savant a susținut afirmațiile altor virusologi proeminenți după ce a studiat componentele vaccinului. „Toată lumea va muri din cauza îmbunătățirii dependente de anticorpi. Nu se mai poate spune nimic ”. 

    „Este o mare greșeală, nu? O eroare științifică și, de asemenea, o eroare medicală. Este o greșeală inacceptabilă ”, a declarat ieri Montagnier într-un interviu tradus și publicat de RAIR Foundation SUA. „Cărțile de istorie vor arăta acest lucru, deoarece vaccinarea creează variantele”. 

    Mulți epidemiologi știu acest lucru și „tac” cu privire la problema cunoscută sub numele de „creștere dependentă de anticorpi”, a spus Montagnier. 

    De asemenea, prestigiosul și renumitul virusolog mondial a declarat că vaccinurile sunt „o eroare științifică și o eroare medicală” și că acestea sunt cele care produc „noile variante” ale coronavirusului din Wuhan.  

    1. acest text ar trebui sa apara pe banere in toata tara si trimis cu dedicatie tuturor decidentilor politici.

      este dovada stiintifica a holocaustului generat cu buna stiinta de niste criminali humanoizi care in loc sa rezolva pasnic cresterea natalitatii aleg varianta holocaustului 

      ex de ce Romania trebuie sa plateasca cu viata cetatenilor cresterea alarmanta a natalitatii in alte zone geografice ale TEREI - la noi natalitatea este in scadere dar trebuie sa platim pentru altii ca se impuiaza ca iepurii!

      elita mondiala a popoului! 

      Răspunsul e marea înlocuire!!!! Se dorește tocmai înlocuirea popoarelor europene cu persoane provenite din Africa sau Asia, mai supuse, care pot suporta dictatura globalizării fără să protesteze!!!

      cam sa

    Gata : logica șmecheriei a fost prinsă cu ,, rața în gură " ...

    1. si ce daca

      decidentii"nu stie sa citeasca aceste "detalii" pentru ca-si strica rostul existentei si chemarea vocationala! 

    DRAGI ROMANI NU VA VACCINAȚI. ASTA ÎNCEPUT UL REDUCERII POPULAȚIEI. CE V AM SPUS EU SUNT OTRAVURILE LUI ANTICRIST CARE PRODUC CHIAGURIDESANGE ÎN CORP ȘI MURITI CU ZILE ÎN CÂTEVA ORE. ESTE O DICTATURA PLANETARA. AU PĂCĂLIT LUMEA CU 2 OTRAVURI ȘI MAI SUNT ÎNCĂ 5 FATALE. MULȚI VACCINAȚI NU O SA LE PRINDĂ PE TOATE. ASA CA ÎNȚELEGEȚI NU VA VACCINAȚI. HAIDEȚI SA IEȘIM ÎN STRADA SA DAM FOC LA CELE 2 PALATE PLINE CU CRIMINALII ÎN SERIE, TRĂDĂTORI DE TARA. SA UMPLUT PAHARUL JOS CU CRIMINALII(PALATUL VICTORIA. SA UMPLUT PAHARUL JOS CU POPONAR UL (DE LA COTROCENI).

    De ce nu scrieti in articol si cate persoane au fost testate,in total,in ultima saptamana! Eu cred ca cei care nu s-au vaccinat nu sunt testati intr-un numar suficient! Eu pot sa va dau exemplul altei tari din UE unde se fac zilnic 50-60 de mii de teste la o populatie a tarii de aprox 1 milion de locuitori,iar numarul celor pozitivi era in jur de 1000 de cazuri pe zi! Acum, numarul de cazuri pozitive a scazut la aproximativ 500 pe zi! Din totalul celor depistati pozitiv,90% sunt nevaccinati! Din numarul total al celor ce sunt internati,aproximativ 90% sunt nevaccinati!

    MARS MUIST, L. G. B.T.IST. SATANIST, FETITA DISPERATA DE LA NR 4 CU MINCIUNILE TALE. ESTE DISPERARE MARE LA VOI SLUGILE GAY LOR DE LA BRUXELLES, UNELTELE LUI ANTICRIST. VACCINEAZĂ TE CU PLACERE ÎN POPOR GĂURIT ȘI BORTELIT, CENTURIST ULE CARE PENTRU O FELIE DE PÂINE CU SOS DE LIMBA VREI SA TE FACI AUZIT GUNOIULE. UITATE LA VACCINAȚI DIN MAREA BRITANIE, ISRAEL, GIBRALTAR CITI ÎNFECTATI PE ZI DE PESTE 2000 DE CAZURI CU AMINDOI A OTRAVURI ALE LUI ANTICRIST FĂCUTE. URMEZI ȘI TU REGRETATUL FAMILIEI.

    Daca in Timis, rata de vaccinare este 40% din populatie, atunci eficienta vaccinului este de 1-20/40% = 50%.

    Vaccinatii se infecteaza si transmit boala.

    Dar, cei trecuti prin boala nu se reinfecteaza decat in proportie de 1%, potrivit datelor Ministerului Sanatatii din Israel. Vaccinarea vindecatilor este o tampenie criminala, scornita de niste ticalosi care urmaresc profitul, nu sanatatea. 

    1. Eficienta e 1 - ( (20/40.0) / (80/60.0) ) adica 62%. Un vaccinat are sanse de 1.6X mai mici sa devine infectat.

      Este destul rau sa ai 20% vaccinati infectati la populatie 40% vaccinata. 

      Nu stiu cum le-a iesit la Pfizer 93% pentru ca se pare ca vaccinatii isi asuma riscuri la greu dupa vaccinare de parca sunt eterni. Astfel incat eficienta scade la 62%. Cred ca totul e de comportament. 

      Dar e si ciudat... vaccinurile ar trebui sa faca fata mai bine. 

      Celor de la Pfizer le-a iesit din pix.

      Vezi ce declara Israel " Pfizer are o eficiență de doar 39% împotriva variantei Delta, dar previne în continuare formele severe de Covid" 

    multe succesuri pentru vaccinisti

    se pare ca ei nu au auzit de imunizarea naturala 

    sper sa auda in viitor

    daca acesta va ,mai exista... 

    1. Exista, dar pt majoritatea lor va fi foarte scurt.

    la ce foloseste testarea concret ?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb