Toamna se numără Membrii în AIESEC în Bucureşti!


Comunicate de presă / 27 septembrie

Toamna se numără Membrii în AIESEC în Bucureşti!

AIESEC în Bucureşti anunţă oficial începerea procesului de recrutare din această toamnă, oferind studenţilor ocazia de a se alătura celei mai mari organizaţii internaţionale de tineret. Până la data de 9 octombrie 2024, tinerii interesaţi sunt invitaţi să aplice pentru a face parte din această comunitate globală, implicându-se în proiecte cu impact social şi dezvoltându-şi competenţe esenţiale pentru viitorul lor profesional.

Pentru a se înscrie, studenţii trebuie să completeze un formular pe site-ul oficial al organizaţiei, accesând link-ul http://bit.ly/trecem-pe-albastru. În termen de 24 de ore, aceştia vor fi contactaţi de un voluntar pentru a fi programaţi la un interviu online. După trecerea prin acest proces, noii recruţi vor fi repartizaţi în echipe şi vor începe un program de integrare şi dezvoltare. Printre activităţile la care vor participa se numără sesiuni de teambuilding, sesiuni de training şi evenimente interactive prin care vor înţelege mai bine cum funcţionează AIESEC.

AIESEC are misiunea de a promova leadership-ul tinerilor prin intermediul schimburilor interculturale şi al implicării în proiecte internaţionale. În România, AIESEC oferă studenţilor ocazia de a participa la diverse programe care susţin Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (SDG) stabilite de ONU, contribuind astfel la soluţionarea provocărilor globale precum educaţia, egalitatea de gen şi dezvoltarea sustenabilă. Această orientare către SDG-uri oferă tinerilor un cadru în care îşi pot pune în practică abilităţile şi pasiunile, având în acelaşi timp un impact real în societate.

În AIESEC în Bucureşti, departamentele sunt structurate astfel: Membership Experience (MXP), Finance & Legal (F&L), Incoming Volunteer Exchanges (iGV), Outgoing Volunteer Exchanges (oGV), Outgoing Business Internships şi Outgoing Teaching Internships (oGTa & oGTe), Incoming Business Internships (iGTa), Local Events & External Relations (EwA&PR) şi Marketing.

Printre beneficiile oferite de departamentele AIESEC noilor membri se numără dezvoltarea abilităţilor de leadership, gestionarea echipelor, coordonarea proiectelor internaţionale şi schimburile culturale. Membrii pot învăţa să administreze resurse financiare, să planifice bugete, să creeze şi să implementeze campanii de promovare, precum şi să dezvolte competenţe în managementul resurselor umane pentru a asigura o experienţă pozitivă şi de creştere.

Un alt avantaj major este accesul la o reţea globală de tineri din întreaga lume, care oferă oportunităţi de colaborare pe proiecte internaţionale de impact. Pe lângă acestea, membrii dobândesc abilităţi valoroase, cum ar fi managementul timpului, comunicarea eficientă, negocierea şi competenţele necesare în marketing şi vânzări.

Recrutarea în AIESEC în Bucureşti reprezintă o oportunitate excelentă pentru studenţii care îşi doresc să îşi dezvolte competenţele şi să aibă un impact pozitiv în societate. Cei interesaţi sunt încurajaţi să aplice până pe 9 octombrie, accesând linkul:http://bit.ly/trecem-pe-albastru.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb