TransferGo, compania fintech de transferuri de bani, obţine seria C de finanţare în valoare de 50 milioane de dolari

Comunicate de presă / 30 septembrie 2021

TransferGo, compania fintech de transferuri de bani, obţine seria C de finanţare în valoare de 50 milioane de dolari

Investitorii principali sunt Elbrus Capital şi Black River Ventures

TransferGo, una dintre companiile de transfer de bani cu cea mai accelerată dezvoltare la nivel mondial, a anunţat astăzi obţinerea sumei de 50 milioane de dolari, ca parte a seriei C de finanţare, conform unui comunicat remis redacţiei.

Această recentă rundă de finanţare are ca investitori principali fondurile Elbrus Capital Fund III şi Black River Ventures şi vine ca urmare a creşterii anuale constante de 80% înregistrate de compania fintech de la lansarea sa, ridicând valoarea totală a investiţiilor atrase de TransferGo până în prezent la suma de 77 milioane de dolari.


Printre finanţatorii din această rundă se numără şi un nou investitor, Unlimint, cât şi investitori deja existenţi, de a căror susţinere continuă TransferGo s-a bucurat de-a lungul timpului, precum: Hard Yaka, VEF, SmartHub and Milano Investments. Pe tot parcursul tranzacţiei, atât TransferGo, cât şi acţionarii săi, au avut parte de consiliere financiară şi strategică exclusivă din partea Royal Park Partners.

TransferGo facilitează transferuri de bani între 3,5 milioane de clienţi din 160 de ţări din întreaga lume şi a procesat până în prezent un total impresionant de 13,5 milioane de tranzacţii internaţionale şi la nivel local, reprezentând un flux monetar de peste 6 miliarde de dolari. Această nouă serie de finanţare va contribui la extinderea bazei de clienţi TransferGo, pentru a ajuta astfel un număr mai mare de migranţi de pe teritoriul Europei să trimită şi să primească bani, cât şi la dezvoltarea ofertei de produse a companiei, pentru a susţine astfel obiectivul său ambiţios de a creşte de 5 ori în următorii 3-4 ani.


Daumantas Dvilinskas, fondator şi CEO, TransferGo a declarat referitor la această rundă de finanţare: "Noi, la TransferGo, credem că toată lumea are dreptul să trimită bani rapid, sigur şi ieftin. În ciuda unui mediu economic plin de provocări pentru lucrătorii migranţi, TransferGo a înregistrat o creştere consistentă şi susţinută pe perioada pandemiei. De la lansarea din 2012, TransferGo s-a transformat dintr-un crâmpei de idee într-o companie cu un personal ce numără peste 200 de angajaţi pretutindeni în lume. Cu această finanţare suplimentară, următoarea etapă de creştere ne va plasa într-o poziţie şi mai solidă, din care vom putea continua să inovăm şi să dezvoltăm oferta noastră de produse, pentru a veni în sprijinul migranţilor care muncesc din greu în toată Europa."

Alexander Savin, Senior Partner, Elbrus Capital Funds, a adăugat: "Creşterea înregistrată de TransferGo în ultimii ani atestă angajamentul său de a pune accent în primul rând pe client. În perioada în care unităţile companiilor de transferuri de bani de pe străzile principale ale oraşelor erau închise din cauza stării de urgenţă, tehnologia pusă la dispoziţie de TransferGo s-a dovedit vitală, ajutând în continuare migranţii din întreaga lume să trimită bani acasă. Cererea pentru transferurile de bani online rămâne în continuare ridicată, iar noi suntem încântaţi să fim alături de TransferGo în parcursul său cu scopul de a oferi spijin clienţilor săi."

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb