TRANSFERGO:  Licenţă de operare a banilor electronici

A.M.
Comunicate de presă / 23 iulie 2018

Daumantas Dvilinskas

Daumantas Dvilinskas

TransferGo, companie de transferuri online internaţionale rapide, anunţă primirea licenţei e-money de la Banca Lituaniei. Noua licenţă facilitează simplificarea şi accelerarea transferurilor internaţionale de bani, precum şi transferul în timp real al banilor utilizând serviciile TransferGo, conform comunicatului remis redacţiei.

Odată cu accesarea facilităţilor oferite de parteneriatul cu Banca Lituaniei, compania vizează noi căi de extindere a operaţiunilor, cu accent pe dezvoltarea de servicii inovatoare. Licenţa acordă permisiunea de a utiliza bani electronici în Uniunea Europeană şi oferă companiei un set mai larg de opţiuni operaţionale, cum ar fi posibilitatea de stocare a banilor clienţilor în depozite.

"Obţinerea licenţei de monedă electronică deschide un nou capitol în dezvoltarea business-ului nostru şi suntem încrezători că această colaborare ne va ajuta să accesăm noi căi de dezvoltare. Noua licenţă ne apropie şi mai mult de obiectivul nostru principal, şi anume acela de a facilita transferuri de bani cât mai rapide între clienţi, dar şi de a crea produse financiare competitive, aliniate la nevoile consumatorilor", a declarat Daumantas Dvilinskas, CEO al TransferGo.

Procesul de accesare a licenţei a fost unul dintre cele mai importante obiective urmărite de companie anul acesta şi se înscrie în strategia TransferGo de a investi în consolidarea afacerilor sale, se mai arată în comunicat.

TransferGo se va afla în continuare sub supravegherea Autorităţii de Servicii Financiare din Regatul Unit (UK) şi va continua să utilizeze licenţa eliberată în UK pentru transferurile financiare internaţionale. Licenţa de monedă electronică emisă de Banca Lituaniei acoperă mai multe opţiuni decât cea obţinută în UK şi permite dezvoltarea de noi produse, în paralel cu îmbunătăţirea serviciilor deja disponibile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb