TRANZACŢIE ASISTATĂ DE ESOP CONSULTING Queisser Pharma îşi mută birourile în complexul Metropolis

V.B.
Companii #Imobiliare / 1 iulie 2014

Clădirea de birouri Metropolis Bravo, a cărei reconversie din fostul Hotel Starlight Suites a fost finalizată de curând, a atras deja doi chiriaşi. ESOP Consulting a intermediat închirierea unui spaţiu de birouri cu o suprafaţă de 265 mp, în Metropolis Bravo, către compania Queisser Pharma, conform unui comunicat remis redacţiei.

Tot în Metropolis Bravo se va extinde compania Parexel International, care are un spaţiu în Metropolis Alpha.

Metropolis Bravo dispune de o suprafaţă închiriabilă de 4.500 mp, din care până la această dată s-au tranzacţionat circa 35%, potrivit reprezentanţilor investitorului, compania Soravia.

Chiriaşii spaţiilor de birouri din Metropolis Bravo se alătură, astfel, celor deja existenţi în complexul Metropolis Center, precum: DLA Piper, Parexel Interantional, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, Mega Image şi Reckitt Benckiser.

ESOP mai scrie că piaţa de birouri este considerată un segment imobiliar mai atractiv decât altele, fapt demonstrat şi de faptul că în 2013 au fost demarate patru importante proiecte de reconversie a unor imobile cu destinaţie initială de hotel sau centru comercial, în spaţii de birouri însumând aproximativ 45.000 mp.

Queisser Pharma este o companie germană cu peste 115 ani de experienţă în domeniul farmaceutic, având în portofoliu mărcile Doppelherz şi Protefix, sub care comercializează suplimente nutritive, produse medicinale şi dispozitive medicale. În Romania, compania este prezentă de peste 10 ani.

ESOP este unul dintre principalii consultanţi imobiliari ce lucrează de 11 ani în piaţa birourilor si pe piaţa rezidenţială.

ESOP este o firmă de consultanţă imobiliară ce lucrează de 12 ani pe piaţa birourilor şi pe cea rezidenţială. Din 2013, ESOP activează în asociere cu alianţa de companii imobiliare antreprenoriale CORFAC International - Corporate Facility Advisors. CORFAC International oferă servicii imobiliare cu o acoperire în 61 de locuri din America de Nord şi în peste 65 de alte ţări pe plan mondial. Compania încheie peste 8.500 de tranzacţii anual, cuprinzând 55 milioane mp şi evaluate la peste 5,2 miliarde dolari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb