Turcia găzduieşte două dintre cele mai mari târguri de nunţi din lume

F.D.
Internaţional / 4 iunie

Turcia găzduieşte două dintre cele mai mari târguri de nunţi din lume

Turia este trecută pe lista ţărilor cu cele mai importante târguri de nunţi din lume, cu RSVP şi EWPC, două dintre cele mai semnificative evenimente de acest gen şi care au loc unul după altul la İstanbul şi Bodrum, conform unui comunicat de presă al Autorităţii pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului din Turcia (TGA).

RSVP, unul dintre cele mai importante simpozioane de planificare a nunţilor şi evenimentelor din industrie, unde se întâlnesc profesioniştii industriei din întreaga lume a fost găzduit la İstanbul între 2-5 aprilie 2024. La eveniment au participat 200 de firme.

Al doilea eveniment găzduit de Turcia a fost Ediţia Bodrum a EWPC (Conferinţa de Planificare a Nunţilor Exotice) care a ajuns la cea de-a 13-a ediţie. Aici, aproximativ 400 de planificatori de nunţi şi evenimente din 70 de ţări au participat.

Turcia este "Destinaţia Favorită" pentru turismul de nuntă

Turcia este o alegere principală pentru călători datorită patrimoniului său cultural care îmbină tradiţiile de lungă durată ale Estului şi modernitatea Vestului, precum şi bucătăria sa diversă şi opţiunile nelimitate de cumpărături.

Ţara primeşte cupluri din întreaga lume, care doresc să-şi celebreze nunta în locaţii celebre precum İstanbul, Bodrum, Antalya, Cappadocia, Göcek, Marmaris, Çeşme şi Fethiye, care oferă o multitudine de opţiuni interesante de la cazare la gastronomie. Aceste destinaţii dispun de profesionişti instruiţi care planifică fiecare detaliu al organizării nunţii, impresionând atât cuplurile, cât şi invitaţii cu o gamă diversificată de opţiuni în ceea ce priveşte locaţiile şi serviciile de catering.

Metropola dinamică a Turciei, İstanbul, este printre cele mai populare opţiuni pentru organizarea unui astfel de eveniment. Datorită amplasării unice a oraşului ca punte între Est şi Vest şi a companiilor aeriene care oferă zboruri directe din aproape orice parte a lumii, İstanbul este uşor accesibil pentru invitaţii care locuiesc pe continente diferite. Oraşul oferă numeroase opţiuni pentru locaţiile de nuntă. Hotelurile de lux de la İstanbul dispun de spaţii interioare şi exterioare care pot găzdui între 200 şi 2.000 de invitaţi la nuntă. Remarcându-se prin detalii arhitecturale şi infrastructură modernă, aceste hoteluri au săli de bal, centre spa şi grădini luxuriante unde cuplurile pot sărbători pe deplin şi să creeze amintiri care vor dura o viaţă.

Locaţiile pentru nunţi din İstanbul nu se limitează la hotelurile de lux. Fiind fostă capitală a Imperiului Otoman, oraşul este împodobit cu palate şi conace pe malul apei, multe dintre ele restaurate la aspectul lor original şi echipate cu infrastructură modernă. Majoritatea acestor structuri sunt situate de-a lungul malurilor Bosforului şi oferă vederi magnifice - un cadru perfect pentru cele mai elegante şi luxoase nunţi. Să nu uităm că İstanbul este un adevărat "oraş gastro" care găzduieşte zeci de restaurante în ghidul Michelin.

Bodrum, destinaţia principală pentru nunţi de lux

Bodrum, una dintre cele mai populare destinaţii de vacanţă de lux de pe coasta Egeeană a Turciei, oferă o atmosferă frumoasă pentru nunţi romantice. La fel ca la İstanbul, Bodrum este uşor accesibil prin zboruri directe din aproape orice capitală.

În ceea ce priveşte locaţiile de nuntă, Bodrum găzduieşte lanţuri hoteliere de lux de renume mondial şi hoteluri romantice cu spaţii versatile pentru evenimente interioare şi exterioare.

Aceste proprietăţi dispun de multiple restaurante, saloane şi săli de muzică. Între 150 şi 1.000 de invitaţi pot fi găzduiţi în sălile de bal ale hotelurilor sau în grădinile lor generoase, zonele de lângă piscină şi barurile de pe plajă. Colaborând cu experţi pentru a planifica şi gestiona nunţile de la început până la sfârşit, facilităţile din Bodrum oferă toate serviciile necesare pentru a face ca toate visele unui cuplu să devină realitate.

Cuplurile care aleg să se căsătorească pe una dintre plajele renumite din Bodrum pot opta pentru staţiuni de 5 stele din regiune sau locaţii de nuntă pe plajă cu o atmosferă mai intimă şi singulară. Bodrum este o altă destinaţie turcă cu multe restaurante listate în ghidul Michelin.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb