Un medic şi zeci de asistenţi, reţea de vaccinări fictive

J.P.
Miscellanea / 14 octombrie 2021

Un medic şi zeci de asistenţi, reţea de vaccinări fictive

Peste 80 de persoane din localităţile prahovene Sinaia, Buşteni şi Valea Călugărească, dar şi din alte comune din judeţ, au dat bani ca să obţină certificate false de vaccinare anti COVID, relatează Adevărul.ro.

Toţi au fost racolaţi de o reţea de asistenţi şi medici de familie din Prahova care au dezvoltat doar în câteva săptămâni un sistem complex prin care ofereau contra cost, evident, certificatul de vaccinat oamenilor care aveau nevoie urgentă de un astfel de act. A fost pur şi simplu o explozie de astfel de solicitări în special în perioada concediilor de vară, dar şi ulterior, venit din partea celor care pleacu la muncă în străinătate. Între 300 de lei şi 1000 de lei costa actul fals de vaccinare anti COVID, iar preţul varia în funcţie de aspectul fizic al solicitantului, dar şi de modalitatea de fentare a sistemului. Potrivit unor surse judiciare citate de Adevărul, medicii şi asistenţii implicaţi în această reţea foloseau trei căi: certificatul de vaccinare era obţinut prin neprezentarea la centrul de vaccinare, iar în acest caz, taxa era mai mare, apoi, în alte situaţii, solicitantul era injectat cu ser fiziologic, iar serul vaccinului era aruncat la chiuvetă, iar cea de-a treia modalitate şi cea mai des folosită era doar o mimare a actului de vaccinare, omul pur şi simplu se aşeza pe scaun, iar asistenta se prefăcea că injectează substanţa.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova au făcut, joi 14 octombrie, percheziţii în acest caz. A fost vizat un cabinet medical individual al unui medic de familie din comuna prahoveană Valea Călugărească, sat Rachieri, dar şi alte centre de vaccinare din judeţ, în special din zona rurală, susţin surse judiciare. 35 de persoane au fost aduse la audieri la sediul Parchetului, imediat după percheziţii, iar printe aceştia se afla şi unul dintre medicii implicaţi în reţea. Potrivit unui comunicat al Biroului de Presă al Poliţiei Prahova, acuzaţiile din această cauză sunt de dare de mită, luare de mită, trafic de influenţă, cumpărare de influenţă, fals informatic şi uz de fals. Ancheta este la început şi nu este exclus ca pe lângă suspecţii cunoscuţi până acum, să fie identificaţi şi alţii, spun sursele citate de Adevărul.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. sa le dea sanatate si noroc in viata Dumnezeu acelui medic si acelor asistenti ca ajutau oamenii sa scape de vaccin!

    1. Da , să fie sănătoși dar fără liberă practică+ ce mai spune justiția !

    Fiul meu a fost vaccinat cu doua doze de vaccin Pfizer in luna iulie iar acum are infectie COVID 19.Si cunosc mai multe persoane care au patit la fel.Care este diferenta intre a folosi vaccinul si a folosi ser fiziologic?Vaccinul este ineficient,in vara au fost putine cazuri de Covid 19 fiindca a fost sezonul cald,acum a inceput sezonul rece si au explodat cazurile,e logic,ca in orice viroza respiratorie,unde sa ne izolam,intr-un balon de sticala?In plus,cunosc cazuri care au trecut prin boala ,s-au vaccinat cu ambele doze si au mai facut o data boala,asa,ca sa fie tacamul complet.

    1. Adică evreii, americanii,englezii,francezii, germanii toți care s-au vaccinat sunt niște proști? Sau "oculta mondială " de fapt nu s-a vaccinat și vrea să ne omoare doar pe noi românii, pe noi daco-getii?

      Băieți în spitalul 9 mai sunt locuri? 

      adica , americanii , englezii , germanii au pornit ww1 si ww2 si au facut lagare de concentrare unde au gazat evrei si nu numai ( germanii ) de destepti ? prostia asta o molfaie toti , mai nou butoiul cu materie maro chireac de care vad ca sint slabe sanse sa scape lumea de duhoarea lui . de tine are nevoie propaganda , de prostani ca creiere obosite . pe tine nu te trimit nicaieri ca esti fara leac !

      Eu nu am vorbit despre "oculta mondiala",nu am vorbit nici despre cineva decedat din cauza vaccinului pe care il cunosc eu(slava Domnului)!Eu am relatat in mod obiectiv ceea ce am.constatat:persoane care s-au vaccinat(multe,inclusiv fiul.meu,eu l-am sfatuit sa se vaccineze cu Pfizer)si care au facut boala.Ce oculta?Ce nu intelegi din mesajul meu?

      tu n-ai inteles , ca ai raspuns unui postac , nu vezi ca are aceleasi texte ca ale propagandei ? nu ai ce sa le faci la fripturisti

      Vaccinul te ajuta in primul rand sa faci o forma usoara sau medie, nu sa nu te infectezi. Totodata cei vaccinati , odata ce s-au infectat, transmit mai greu virusul mai departe. Lucrurile astea au tot fost spuse de un an , chiar e atat de greu pt romani sa proceseze informatia???

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb