Un nou Consiliu de Administraţie la Oil Terminal

F.A.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 27 noiembrie 2017

Un nou Consiliu de Administraţie la Oil Terminal

Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor OIL TERMINAL i-a ales, la finalul săptămânii trecute, pe membrii Consiliului de Administraţie al societăţii, prin metoda votului cumulativ, pe următorii: Costreie Toma Bogdan, Onofrei Andrei Ionuţ, Gheorghe Cristian Florin, Cononov Paul, Cimpeanu Nicolae, Ungur Ramona, Andrei Aurelian Ovidiu. Acţionarii au decis, vineri, durata de 4 luni a mandatului administratorilor provizorii ai Consiliului de Administraţie.

În aceeaşi şedinţă au fost revocaţi din calitatea de membri ai Consiliului de Administraţie al OIL TERMINAL SA, ca urmare a faptului că nu au fost reconfirmaţi prin vot cumulativ, pe Barbu Ionuţ şi Bectemir Hermina.

Acţionarii au mai hotărât stabilirea indemnizaţiei fixe lunare a administratorilor egală cu de două ori media pe ultimele 12 luni a câştigului mediu brut lunar pentru activitatea desfăşurată conform obiectului principal de activitate înregistrat de societate la nivel de clasă conform clasificaţiei activităţilor din economia naţională, comunicată de Institutul Naţional de Statistică, anterior numirii.

AGA a mai aprobat şi încheierea unui contract de consultanţă, asistenţă juridică şi reprezentare legală în vederea majorării capitalului social al societăţii.

Tot săptămâna trecută, dar pe 23 noiembrie, conducerea Oil Terminal a decis ca PLURI CONSULTANTS ROMANIA SRL să fie expertul independent specializat în recrutarea resurselor umane care va efectua servicii de asistenţă în vederea selecţiei membrilor Consiliului de Administraţie la Oil Terminal în conformitate cu OUG 109/2011 cu modificările şi completările ulterioare.

Instanţa suspendă majorarea de capital de la Oil Terminal

Tribunalul Constanţa a respins, pe 23 noiembrie 2017, ca nefondată, excepţia inadmisibilităţii acţiunii, invocată de pârâta OIL TERMINAL, a admis cererea de ordonanţă preşedinţială formulată de către reclamantul Dumitrescu Sebastian Valentin, în contradictoriu cu OIL TERMINAL, şi a dispus suspendarea executării Hotărârii Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor OIL Terminal nr. 6 adoptată în şedinţa din data de 10.10.2016, până la soluţionarea definitivă a acţiunii în anularea hotărârii ce face obiectul dosarului nr. 4811/118/2017.

Prin Hotărârea AGEA nr. 6 din data de 10.10.2016, acţionarii Oil Terminal SA au aprobat ultima etapă a majorării capitalului social al societăţii. Hotărârea instanţei poate fi atacată cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

În data de 03.10.2017, acţionarul minoritar Dumitrescu Sebastian Valentin a formulat o ordonanţă preşedinţială prin care solicită suspendarea aplicării Hotărârii AGEA nr. 6/10.10.2016 de majorare a capitalului social al Oil Terminal S.A. până la judecarea definitivă a dosarului nr. 4811/118/2017 aflat pe rolul Tribunalului Constanţa.

Obiectul dosarului 4811/118/ 2017 îl reprezintă acţiunea formulată de către acţionarul minoritar Dumitrescu Sebastian Valentin prin care solicită constatarea nulităţii absolute parţiale a art. 12 alin. 6 din Actul Constitutiv al Oil Terminal; constatarea nulităţii absolute integrale a Hotărârii AGEA din 10.10.2016 privind majorarea de capital al Oil Terminal. Următorul termen de judecată în acest dosar este fixat în data de 14.12.2017.

Sebastian Valentin Dumitrescu, în vârstă de 94 de ani, a ajuns să aibă 13% din Oil Terminal, conform datelor publicate pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Felicitari D_lui Sebastian pentru consecventa luptei sale contra statului corupt.Companiile romanesti sunt ale noastre , ale romanilor , trebuie sa luptam pentru a beneficia cu toti in mod egal , pe cat posibil, de roadele muncii noastre.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb