UniCredit Bank majorează dobânzile pentru depozite la termen în lei

S.B.
Bănci-Asigurări / 19 aprilie 2022

UniCredit Bank majorează dobânzile pentru depozite la termen în lei

UniCredit Bank vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi cu o nouă ofertă comercială prin care remunerează depozitele la termen în lei.

Concret, pentru depozitele la termen în lei cu prelungire automată pentru o perioadă de 12 luni, începând cu data de 4 aprilie 2022, banca oferă o dobândă de 3,6% pe an pentru depozitele constituite în sucursală şi de 3,9% pe an pentru depozitele constituite prin Online Banking sau Mobile Banking. Dobânzile rămân competitive şi pentru maturităţi mai scurte, respectiv 3,3% pe an pentru depozite constituite pe termen de 6 luni şi 2,8% pe an pentru depozite constituite pentru 3 luni - în ambele variante, clienţii având posibilitatea să beneficieze de un plus de dobândă de 0,30 puncte procentuale atunci când constituie depozitele prin utilizarea instrumentelor de plată electronice - Online Banking sau Mobile Banking.

Noua ofertă comercială a UniCredit Bank pentru depozite la termen în lei se adresează clienţilor persoane fizice, iar suma minimă necesară pentru deschiderea unui depozit este de 500 lei.

Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte Executiv Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank: "Rămânem consecvenţi angajamentului de a le propune clienţilor noştri instrumente atractive de economisire şi oferim acum dobânzi standard pentru depozitele în lei constituite în sucursală situate între 2,8% şi 3,6% pe an, în funcţie de termen. Încurajăm însă, şi în contextul acestei oferte, utilizarea mijloacelor moderne de lucru cu banca, astfel încât constituirea unui depozit la termen prin Mobile sau Online Banking asigură un beneficiu suplimentar de 0,3 pp faţă de dobânda standard acordată în sucursală pentru depozitele în lei la termen de 3, 6 sau 12 luni. "

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb