"UniCredit Leasing" lansează un nou produs de finanţare

Jose Fierro
Bănci-Asigurări / 31 ianuarie 2017

"UniCredit Leasing" lansează un nou produs de finanţare

Produsul este destinat companiilor mici, mijlocii şi publice care angajează tineri cu vârsta între 15-25 de ani.

"UniCredit Leasing" anunţă lansarea unui nou produs de finanţare destinat companiilor mici şi mijlocii, dar şi celor din sectorul public, care angajează tineri cu vârsta cuprinsă între 15-25 de ani, potrivit unui comunicat de presă al băncii.

În cursul anului trecut, "UniCredit Leasing" a contractat o linie de credit de 5 milioane euro de la Banca Europeană de Investiţii. Fondurile atrase vor fi dedicate programului Jobs for Youth, care încurajează angajarea tinerilor absolvenţi de către IMM-uri.

În baza acestui program, "UniCredit Leasing" va acorda o reducere de 1,5% faţă de dobânda standard companiilor care fac dovada angajării, colaborării sub formă de internship sau oferirii de programe de training tinerilor absolvenţi.

Produsul este disponibil pentru finanţarea în euro a proiectelor implementate în România care au ca obiect bunurile noi, pe o perioadă cuprinsă între 24 şi 60 de luni.

Costul total al fiecărui proiect în parte nu poate depăşi 1 milion euro. Utilizarea produselor de creditare şi leasing financiar de către IMM-uri va servi finanţării investiţiilor în mijloace fixe şi va implica proiecte noi (bunuri noi, vehicule cu 0 km) sau modernizarea şi extinderea activităţilor existente.

Sub-proiectele care vizează protecţia mediului şi cele de dimensiuni mici vor avea prioritate.

Mircea Cotigă, CEO al "UniCredit Leasing Corporation", a declarat: "Tranziţia tinerilor de la şcoală la muncă este o problemă inerentă. Ne dorim sa contribuim la crearea de noi locuri de muncă si credem că acordarea acestor beneficii suplimentare are un impact semnificativ în decizia angajatorilor de a crea noi oportunităţi pentru tineri".

"UniCredit Leasing" este parte a "UniCredit", grupul financiar european cu reţeaua cea mai extinsă din Europa Centrală şi de Est şi una dintre cele mai importante din Europa.

"UniCredit Leasing" oferă servicii de finantare şi servicii conexe, respectiv leasing financiar, leasing operaţional, produse de creditare şi intermediere în asigurări prin următoarele entităţi: "UniCredit Leasing Corporation IFN", "UniCredit Leasing Fleet Management" şi "UniCredit Insurance Broker".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb