Unilever intenţionează să externalizeze serviciile IT la HP

comunicat Unilever
Ziarul BURSA #Companii #IT / 5 februarie 2007

Unilever intenţionează să externalizeze serviciile IT la HP

HP şi Unilever au anunţat că au semnat un memorandum de înţelegere pentru începerea procedurii de due diligence în vederea încheierii unui contract de externalizare IT.

Memorandumul prevede, în cazul semnării contractului, externalizarea activităţii centrului de date, administrării serverelor şi bazelor de date şi găzduirii aplicaţiilor pentru afacerile Unilever de pe continentele americane, Asia, Africa, Orientul Mijlociu şi Turcia. Cele două companii speră ca stabilirea condiţiilor contractuale să se finalizeze în cursul primului semestru al acestui an.

"HP a făcut în aceste regiuni dovada unei abordări colaborative unice şi a unei expertize deosebite în furnizarea de servicii globale", spune Neil Cameron, director IT în cadrul Unilever. "Acest contract va fi o extensie naturală a colaborării existente. Şi unii şi alţii dorim să folosim experienţa, forţa HP şi poziţia sa de lider în domeniu pentru a asigura accesul Unilever la înalta tehnologie, la costuri considerabil scăzute".

"Am fi foarte bucuroşi să colaborăm cu Unilever, o companie de clasă mondială, pentru a o elibera de grija IT-ului şi a-i permite să se concentreze pe activităţile sale specifice", declară Pablo Sanchez-Lozano, prim-vicepreşedinte în cadrul HP Services. "Prin specialiştii noştri cu un nivel ridicat de experienţă şi capabilităţile noastre globale le putem furniza o infrastructură informatică simplificată şi flexibilă, care să le asigure creşterea valorii şi eficienţei afacerii, o recuperare mai rapidă a investiţiei în IT şi reducerea costurilor operaţionale".

Despre Unilever

Misiunea Unilever este să aducă vitalitate vieţii. Venim în întâmpinarea nevoilor de nutriţie, igienă şi îngrijire personală prin produsele noastre care ajută oamenii să se simtă bine, să arate bine şi să se bucure de viaţă.

Unilever este unul dintre cei mai mari furnizori mondiali de bunuri de consum de uz general, cu o prezenţă semnifcativă în peste 100 de ţări din întreaga lume. Portofoliul său conţine câteva dintre cele mai cunoscute şi mai apreciate mărci din lume, printre care se află 12 branduri de 1 miliard USD. Portofoliul său de produse include nume ce s-au impus în întreaga lume, precum: Knorr, Hellmann"s, Flora, Dove, Lynx, Persil, Domestos, Marmite şi Pot Noodle.

Unilever are aproximativ 206.000 de angajaţi în 100 de ţări şi a generat în 2005 vânzări anuale de 40 miliarde USD.

Despre HP

HP este o companie furnizoare de soluţii tehnologice destinate consumatorilor individuali, întreprinderilor şi instituţiilor din întreaga lume. Oferta companiei cuprinde infrastructură IT, echipament de calcul şi acces de uz personal, servicii globale şi soluţii de imprimare şi prelucrare a imaginii. În cel de-al patrulea trimestru financiar, încheiat la 31 octombrie 2006, veniturile obţinute de HP au totalizat 91,7 miliarde USD.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb