UPDATE Cătălin Ivan anunţă că îl va da în judecată pe Liviu Dragnea

G.F.
Politică / 27 noiembrie 2017

Cătălin Ivan (Sursa foto: Facebook)

Cătălin Ivan (Sursa foto: Facebook)

Actualizare 13:44 Marian Neacşu: "Vom analiza documentele depuse de Cătălin Ivan"

Documentele depuse de europarlamentarul Cătălin Ivan privind calitatea de membru al PSD vor fi analizate şi, după ce vor fi coroborate cu cele care se află la filiala Sector 1 şi PSD Iaşi, va fi formulat un răspuns, a declarat astăzi secretarul general al partidului, Marian Neacşu.

Domnia sa a afirmat, la sediul central al PSD: "Am luat notă că domnul Cătălin Ivan desfăşoară aici, la poarta partidului, un demers jurnalistic şi că domnia sa a trimis un set de documente la sediul partidului, documente pe care le vom analiza. Aşa cum ne-a declarat şi a susţinut preşedintele organizaţiei de la Iaşi, domnul Cătălin Ivan nu ar fi membru la acea organizaţie. Preşedintele organizaţiei Sector 1 de la Bucureşti susţine de asemenea că nu este membru la acea organizaţie. În funcţie de documentele pe care domnul Ivan le-a depus astăzi, (...) coroborate cu documentele care se află la cele două organizaţii deja amintite, vom face analiza şi vom da răspunsul".

Marian Neacşu a arătat că nu ştie despre ce cotizaţie vorbeşte Cătălin Ivan şi în ce condiţii a fost plătită: "Vă daţi seama că nu am ştiinţă despre ce cotizaţii se încasează la organizaţiile locale de peste tot din ţară. Avem câteva mii de organizaţii locale, n-am de unde să ştiu ce cotizaţii depun şi unde depun aceste persoane".

(S.A.)

-------------

ACTUALZIARE 11:26

Europarlamentarul Cătălin Ivan a anunţat, astăzi, că îl va da în judecată pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru declaraţiile repetate în care afirmă că Ivan nu ar fi membru al formaţiunii social-democrate.

"Am încercat toate posibilităţile, am mers pe cale statutară, am trimis solicitări, n-am primit răspuns. Tot timpul vin lideri, spun în spaţiul public că eu n-aş fi membru, dar nu prezintă niciun document. În acest moment nu există altă soluţie pentru a închide acest subiect odată pentru totdeauna, decât să merg în instanţă. Am pregătit toate documentele, am vorbit cu avocaţii şi vom obţine o decizie în instanţă, astfel încât să înţeleagă şi Liviu Dragnea, şi toată lumea că nu te poţi juca cu declaraţiile publice", a declarat Cătălin Ivan în faţa sediului PSD, transmite Agerpres.

El a venit dimineaţă la sediul PSD pentru a depune mai multe documente care atestă, susţine acesta, că încă mai este membru al partidului.

Ivan consideră că prin declaraţiile făcute de liderii PSD i-a fost afectată imaginea şi activitatea în Parlamentul European.

"Eu cred că e un ultim gest pe care pot să-l fac pentru ca această minciună, deja care se rostogoleşte (...), să fie închisă odată pentru totdeauna. Deocamdată mă îndrept împotriva lui Liviu Dragnea, dar, sigur, las o listă deschisă pentru toţi cei care vor mai face astfel de declaraţii", a mai spus Ivan.

(G.F.)

---------

Europarlamentarul Cătălin Ivan a declarat, ieri seară, că ar face o greşeală dacă ar demisiona din PSD şi a afirmat că îşi asumă statutul de social-democrat ''apartidic''.

Cătălin Ivan a scris pe pagina sa de Facebook următoarele: "Pentru că nu poţi fi social democrat dacă eşti în dezacord cu Liviu Dragnea, pentru că eşti trădător dacă îţi exprimi punctul de vedere, soroşist dacă nu-i urăşti cu toată fiinţa ta pe cei care ies în stradă, securist dacă spui că cei care au furat trebuie să ajungă la închisoare şi averile obţinute ilegal trebuie confiscate, a fost inventat cuvantul «apartidic». Pentru că am intrat în PSD pentru valorile de stânga în care cred şi ar fi total greşit să plec din cauza unor pedişti şi peremişti, pentru că în cele paisprezece campanii electorale mi-am câştigat dreptul de a spune ce cred, mai ales atunci când partidul merge într-o direcţie greşită, pentru că, la nivel european, când socialiţtii europeni au avut de ales între Dragnea şi mine, au decis de fiecare dată în favoarea mea, îmi asum cu optimism şi determinare statutul de social democrat «apartidic»."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb