UPfit.cloud lansează platforma FitNet

F.D.
Companii / 3 septembrie

UPfit.cloud lansează platforma FitNet

UPfit.cloud, companie pe piaţa soluţiilor software pentru cluburile de fitness, anunţă lansarea platformei FitNet, la începutul lunii septembrie. Prin acest proiect inovator, compania îşi propune să ofere o reţea de sprijin utilizatorilor care doresc să adopte un stil de viaţă sănătos şi să ofere o expunere crescută pentru operatorii sălilor de fitness din România, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

FitNet îşi propune să creeze cea mai puternică comunitate de fitness din România. Astfel, utilizatorii vor putea accesa gratuit informaţii actualizate despre sălile de fitness din ţară, despre echipamente, suplimente, accesorii, gadgeturi şi alte produse din zona de fitness, programe personalizate de antrenament şi antrenori personali. În acest fel, se are în vedere crearea unei comunităţi de fitness puternice, locul de unde pasionaţii de mişcare au la dispoziţie toate informaţiile necesare care să îi susţină în acest demers.

"Am decis să iniţiem FitNet din dorinţa de a ajuta la consolidarea acestei industrii, care a început să se dezvolte semnificativ doar în ultimii ani în România. Scopul nostru este să creăm cea mai puternică comunitate de fitness din ţară, oferind atât operatorilor de cluburi, cât şi consumatorilor, un ecosistem complet şi funcţional. Faptul că UPfit.cloud este o companie pe profit, fără investitori externi, ne oferă libertatea de a investi în această platformă fără presiunea de a obţine profit imediat. Ne concentrăm pe construcţia acestui proiect, cu obiectivul de a creşte conştientizarea beneficiilor sportului şi ale mersului constant la sală, ca stil de viaţă, pentru că decizia de a merge la sală înseamnă mai mult decât a cumpăra un abonament", a declarat George Damian, CEO al UPfit.cloud.

Industria de fitness din România are una dintre cele mai scăzute rate de penetrare din Europa, de doar 4%, conform 2024 European Health & Fitness Market Report, realizat de Deloitte şi EuropeActive, în contextul în care gradul mediu de penetrare este de 8.2%. În plus, creşterea TVA-ului în ultimul an la serviciile de fitness de aproape patru ori, de la 5% la 19%, a pus presiuni suplimentare pe operatorii din industrie.

În acest context, lansarea FitNet vine ca răspuns al unor nevoi acute ale pieţei. Platforma a fost concepută pentru a facilita accesul oamenilor pasionaţi de fitness la informaţiile necesare despre cluburile din proximitate, reduceri la brandurile partenere şi oportunităţi de a se conecta cu antrenori personali. Totodată, FitNet oferă studenţilor posibilitatea de a obţine FitNet Student Card, care le aduce beneficii exclusive şi reduceri considerabile, transformându-se într-un canal esenţial de comunicare între tineri şi operatorii de săli de fitness.

Un alt aspect inovator al FitNet este deschiderea platformei pentru colaborări cu diverse branduri din industria de fitness, promovând evenimente şi proiecte dedicate pasionaţilor de sport. În plus, cluburile de fitness pot să-şi creeze profil pe FitNet în mod gratuit, având la dispoziţie şi pachete contra cost pentru unelte adiţionale de promovare. Clienţii actuali ai UPfit.cloud vor beneficia automat de acces gratuit la aceste unelte.

Aplicaţia FitNet PT Club oferă antrenorilor personali o soluţie gratuită şi eficientă pentru gestionarea programărilor şi a relaţiei cu clienţii lor, ceea ce le permite să-şi optimizeze afacerea fără costuri suplimentare, într-o piaţă dominată de aplicaţii contra cost. Totodată, prin intermediul platformei, cluburile de fitness au oportunitatea de a se promova pe noi segmente de piaţă, contribuind astfel la extinderea şi diversificarea ofertei pentru pasionaţii de fitness din România.

Până la sfârşitul anului 2024, UPfit.cloud estimează că FitNet va atrage peste 10.000 de utilizatori activi, contribuind la o transformare semnificativă a modului în care românii percep şi se implică în activităţile de fitness.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2871
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9089
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4655

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb