"Ursus" a conectat Liberty Parade la ritmul muzicii house

Vlad Andrei
Ziarul BURSA #Miscellanea / 3 august 2004

Liberty Parade, cel mai mare eveniment de muzică house din România, a avut loc pe 31 iulie la Vama Veche, sub egida Muzicii Ursus - un nou concept sub care se desfăşoară cele mai importante evenimente organizate de Regele Berii în România. Caravana Liberty Parade a plecat din Olimp spre plaja Salsa din Vama Veche, unde a fost organizat un megaconcert pentru toţi fanii acestui tip de muzică. Coloana care a parcurs 35 de kilometri a avut aproape 3 kilometri în lungime, fiind formată din 3 camioane uriaşe, zeci de maşini şi aproape 3000 de tineri. Camionul "Ursus" a mers în faţa celorlalte, fiind plin de animatoare şi de tineri dansînd pe ritmuri house. Caravana a ajuns în Vama Veche în jurul orei 21.30, unde a început mega concertul care a ţinut pînă dimineaţă. Liberty Parade de anul acesta a însemnat peste 35.000 de participanţi, 40.000 de waţi, 4 sky tracere care s-au văzut din Saturn, 3 lasere, 14 animatoare, o scenă imensă, de 32 metri lungime şi 9 ore de muzică house de cea mai bună calitate.

Celebrul DJ belgian Marco Bailey, vedeta evenimentului, a mixat aproape 2 ore. Au mai mixat DJ Claus, DJ Pagal, DJ Marco Briguglia, DJ Professor, DJ Optick, DJ Rosario Internullo şi DJ Allen.

SABMiller este prezent în România din 1996 şi deţine în prezent trei fabrici de bere cu o capacitate totală de 2,1 millioane hectolitri şi un număr de 1100 angajaţi. În ţara noastră, operaţiunile SABMiller plc se desfăşoară în cadrul Companiei de Bere România (CBR), membră a SABMiller şi sînt localizate în Cluj-Napoca, Buzău şi Timişoara, unitate care a fost achiziţionată în 2001. În cadrul celor 3 fabrici s-au produs 1,9 milioane hectolitri în anul calendaristic 2003, reprezentînd o cotă de 15,3% din piaţă. Brandurile SABMiller plc în România includ Ursus Premium, Timişoreana Lux, Miller Genuine Draft şi Pilsner Urquell.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb