V+O formează o alianţă strategică cu grupul internaţional de comunicaţii SEC Newgate

F.D.
Companii / 2 februarie

Loredana Visa, CEO V+O Communication în România

Loredana Visa, CEO V+O Communication în România

Agenţia V+O Communication va deveni parte a unui important grup global de comunicaţii ca urmare a unui acord între V+O Group şi SEC Newgate, beneficiind astfel de o reţea cu o acoperire şi expertiză globale, care vor fi astfel disponibile clienţilor locali români, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, SEC Newgate va achiziţiona 70% din V+O Group pe o perioadă de cinci ani, în timp ce V+O îşi va păstra identitatea de marcă separată şi autonomia organizaţională. CEO-ul global al SEC Newgate, Fiorenzo Tagliabue, se va alătura Consiliului de Administraţie al Grupului V+O şi va consolida echipa de management existentă a tuturor companiilor V+O, sub conducerea lui Thomas Varvitsiotis şi a lui Yannis Olympios.

Comentând tranzacţia, fondatorii V+O, Thomas Varvitsiotis şi Yannis Olympios, au precizat într-o declaraţie comună: "După 22 de ani de creştere continuă, este timpul pentru următorul pas. Succesul V+O s-a bazat pe devotamentul faţă de clienţii noştri, un angajament puternic faţă de oamenii noştri şi un set de valori clare. Alianţa cu SEC Newgate va accelera creşterea, rămânând în acelaşi timp fideli acestor valori."

La rândul său, directorul general al SEC Newgate, Fiorenzo Tagliabue, a declarat: "Le urăm bun-venit noilor noştri colegi de la V+O Group, alături de care vom lucra îndeaproape în următorii ani în toate zonele noastre geografice, începând din regiunea EMEA de Est, zona în care V+O îşi desfăşoară în mod tradiţional activitatea. Prezenţa puternică a Grupului V+O în regiune şi munca excelentă în domeniul comunicării corporative au fost de fapt foarte atractive şi coerente pentru afacerea noastră şi vedem deja o serie de sinergii".

Loredana Visa, CEO V+O Communication în România, a declarat: "Este un pas important pentru grupul nostru şi o mare oportunitate pentru dezvoltarea afacerii noastre în România. Aşteptăm cu nerăbdare să integrăm expertiza internaţională în serviciile noastre locale, în beneficiul clienţilor noştri, precum şi să deservim clienţii noii alianţe strategice cu prezenţă în România sau în zona noastră de expertiză".

Acordul va oferi Grupului V+O o dimensiune, putere şi expertiză mai mari, aducând multe beneficii suplimentare şi unice clienţilor şi angajaţilor săi. V+O va acoperi noi industrii, pieţe şi zone geografice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb