VALERIU GHEORGHIŢĂ: "Dacă rata de vaccinare ar fi fost peste 80%, azi nu aveam 440 de decese"

G.B
Miscellanea / 12 octombrie 2021

Valeriu Gheorghiţă

Valeriu Gheorghiţă

Dacă în ţara noastră rata de vaccinare anti-Covid ar fi fost peste 80%, numărul deceselor ar fi fost de zece ori mai mic, a spus, astăzi, Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare. Am fi avut nu 440 de decese, ci 44, a subliniat medicul, care a făcut încă un apel către populaţie să se imunizeze, potrivit Digi24.

Medicul a vorbit despre motivele pe care încă le invocă cei care nu sunt vaccinaşi anti-Covid.

"Principalele motive legate de ezitarea sau refuzul de vaccinare sunt teama de reacţii adverse, informaţiile insuficiente, în timp ce alte persoane vor să mai aştepte, nefiind convinse încă de eficienţa vaccinării anti-Covid.

În plus, sunt persoane care în mod asumat nu doresc să se vaccineze, sunt împotriva ideii de vaccinare în general, nu în mod particular faţă de Covid", a afirmat Gheorghiţă.

El a facut referire şi la tendinţa de creştere a dorinţei de imunizare anti-Covid remarcată în ultima perioadă: "Probabil vorbim de segmentul de populaţie care în perioada când numărul de cazuri a scăzut foarte mult a amânat decizia de vaccinare. Un alt segment este din răndul celor ezitanţi, care au altă percepţie a riscului de îmbolnăvire şi teamă de boală".

În mod deosebit cei vulnerabili şi la risc trebuie să meargă să se vaccineze cât mai rapid, a fost apelul lui Valeriu Gheorghiţă.

"Chiar la schemă completă cu doză dublă, chiar şi după prima doză avem deja nişte beneficii. Avem şi schemă cu o singură doză de la Johnson&Johnson, care oferă protecţie în timp mai scurt.

Ştim acum că vaccinarea completă reduce riscul de infectare de cinci ori pentru Delta. Dacă ne uităm la câte cazuri avem în fiecare zi, dacă împărţim la 5, vedem câte cazuri am fi avut în realitate dacă am fi avut rată de vaccinare peste 80%.

(La acest procent - n.r.) riscul de deces se reduce de peste 10 ori. Azi, în loc să fie avut 440 de decese, am fi avut cel mult 44", a explicat medicul.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. "Dacă rata de vaccinare ar fi fost peste 80%, azi nu aveam 440 de decese"

    Asa este, rujatule! Am fi avut de 3 ori mai multi morti! Pt ca valul asta este "valul vaccinatilor", acestia fiind laboratoare ambulante de producere a proteinei spike, pe care apoi o imprastie peste tot!  

    1. Putina ambitie nevaccinatilor ! Sa ne depaseasca Rusia, nu aveti ambitie? De la 440 la 970 e doar un pas. Ambitionati -va !

      Nu a te vaccina e problema raspunsul e clar aici , da vaccinare.

      Intrebarea e cu ce vaccin?  

      Ca astea de acum NU sunt decat probe si experimente de laborator, iar daca ai si "nepotriviri" in organism sa vrei si tot nu poti sa scapi ..

      Asa ca decat sa batem campii cu voiosie pe toate capitolele posibile , mai bine punem presiune pe companiile farmaceutice sa faca UN VACCIN, nu sa se imbogatasca pe mortii lumii. 

      Ramane si chestia aia cu ce faci ca pentru aspirina dai probe 5 ani pana o pui pe piata...sa vezi daca nu e oarece secundar pe langa, noroc sa ai .

      Probabil ca te uiti des in oglinda si ai impresia ca toata lumea e idioata ca tine!

    Offf...

    Câtă prostime !....

    Ascultați medicii ! 

    1. La cat de prost esti, nici idiot util al Sistemului nu te poti numi! Probabil ca o comisie formata din medici ti-a eliberat o adeverinta de handicap, care presupune si un venit, iar de atunci, orice impostor cu titulatura de medic a devenit zeu pt tine!

    cei 440 au si alte boli , in plus mor pentru i-au dat afara din spitale in asteptarea celor cu covid , ca sa le dea un paracetamol si sa se justifice miile de euro sifonati , furati pe cap de bolnav , aceste mii de euro cheltuieli constau in un paracetamol si o zeama lunga la masa .

    Sa mori tu rujatule. La cum se prezinta spitalele, ar fi venit mai multi infectati cu vaccinul si le-ati fi facut voi de petrecanie s ava luati primele alea grase. Manca-v-ar viermii aia neadormiti sa va manance!

    In fundul iadului sa ajungeti scursuri si jeguri sub-umane ce sunteti! 

    Dacă Gheorghiță avea un coi...f, era ministru de război.

    Ma îndoiesc ca decesele se datorează covid. Cred ca le numără iar in scopul inducerii panicii și a sugestionării pentru vaccinare

    Am vazut un slogan: MASS - MEDIA ESTE VIRUSUL! Suna destul de bine. Saracul Hitler ce prost a fost ca nu a inventat si el un virus. Pana si Israelul a cuplat de bunavoie.Acum vom fi insemnati toti trebuie sa avem certificat verde, bine ca nu il prindem de haine in piept. Acum il purtam altcumva. Ce vremuri. Cine nu il are este proscris si trebuie tintit intre ochi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb