VALERIU GHEORGHIŢA: "Persoanele vârstnice să se programeze pentru vaccinare prin medicul de familie"

J.P.
Miscellanea / 12 ianuarie 2021

"Persoanele vârstnice să se programeze pentru vaccinare prin medicul de familie"

Coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva SARS-CoV-2, dr. Valeriu Gheorghiţă, a declarat că se recomandă ca pentru persoanele vârstnice programarea la vaccinare să fie făcută de către medicii de familie, relatează Agerpres.

"Majoritatea colegilor cu care am vorbit din reţeaua de medicină de familie au şi solicitări în acest sens şi au şi făcut o evaluare a persoanelor pe care le au în îngrijire. Modalitatea de programare se recomandă a fi prin medicul de familie, având în vedere că este în măsură să cunoască istoricul medical al fiecărei persoane şi să ofere informaţiile necesare legate de vaccinare şi de beneficiile vaccinării şi, practic, cu fiecare persoană în parte se stabileşte ziua şi centrul de vaccinare în care doreşte să fie vaccinat. Programarea se poate face şi individual, separat, prin aparţinători, prin call center sau prin direcţia de asistenţă socială", a explicat Gheorghiţă într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Victoria.

El a adăugat că nu sunt deocamdată date de la medicii de familie pentru o estimare a intenţiei de vaccinare în rândul persoanelor vârstnice.

Gheorghiţă a menţionat că pentru zonele în care nu există dispensare sau puncte medicale vor fi organizate caravane mobile pentru vaccinare.

"Sunt judeţe unde sunt identificate şi pregătite (caravanele mobile - n.r.), sunt judeţe în care încă se pregătesc, sunt în curs de echipare aceste caravane mobile. O estimare - la nivel naţional sunt circa 42-43 de caravane mobile necesare", a menţionat acesta.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Am incercat sa înscriem părinții in varsta de 88 , 93 , 84 , ani si ni sa spus de la medicul de familie ca posibil in primavara .

    SA SE PROGRAMEZE MATA CU TACTU FETITA L. G. B.T.ISTA MUISTA CU FATA NIMFOMANA DISPERAT DUPĂ SUPTPULELII. SA SE PROGRAMEZE MAMA ȘI TATA CRIMINALULUI IOHANES ELTON JOH(N) ANUS W. C. UL. PUBLIC AL GAY LOR DE LA BRUXELLES. ACEȘTI SATANIȘTI MONȘTRI HITLERISTI FASCIȘTI, NAZISTI(MAMA ȘI TATAL) ALUI ELTON JOH(N) ANUS AU RENUNȚAT LA CETĂȚENIA ROMANA. DE CE CA POATE ȘI LI SA PERMIS. LE ESTE RUȘINE. DAR ACEST CRIMINAL POATE SA FIE ÎN CONTINUARE PREȘEDINTE ȘI SA SCHINGHIUE ACEST ORTODOX POPOR.

    1. Ești bolnav.

      Bolnavii n-ar trebui să aibe dreptul la opinii(bolnave)

    De ce ne trimite-ti la medicii de familie?aceștia nu se implică dar vor bani ar trebui militarizat ceva doar e pandemie ,terminati cu recomandarile

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb