Verdon a obţinut o cifră de afaceri de 4 ori mai mare prin automatizarea dată de sistemele Senior Software

F.D.
Companii / 30 ianuarie

Verdon a obţinut o cifră de afaceri de 4 ori mai mare prin automatizarea dată de sistemele Senior Software

Verdon a înregistrat o creştere notabilă de când gestionează integrat afacerea cu softuri moderne de tip ERP şi BI de la Senior Software. Cu ajutorul acestor sisteme, distribuitorul beneficiază de acces în timp real la informaţii de interes, procese automatizate şi operativitate crescută, reuşind astfel să scaleze businessul şi să obţină performanţele dorite, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, Verdon Solution se bucură de procese de lucru conectate şi dispune de control şi vizibilitate end-to-end asupra afacerii, în urma unui parteneriat cu furnizorul şi dezvoltatorul de sisteme pentru managementul integrat al afacerilor din România, Senior Software. Compania din Sibiu, care comercializează online produse pentru agricultură şi peisagistică, a reuşit să obţină o cifră de afaceri de 4 ori mai mare, respectiv circa 40 de milioane de lei, de când a trecut de la vechiul program, la softuri moderne şi integrate de tip ERP şi BI. Cu ajutorul acestor sisteme, distribuitorul administrează optim stocurile, procesează simplu şi fără erori comenzile clienţilor şi conturează uşor strategii potrivite de business, folosind informaţii actualizate şi previziuni cât mai exacte.

Soluţia, pe care Verdon a implementat-o în urmă cu 5 ani, este formată din sistemele SeniorERP - soft ERP de management resurse şi SeniorVisualBI - soft BI de raportare, analiză şi vizualizare date, puse la dispoziţie de către Senior Software.

"Parteneriatul cu Senior Software a apărut ca o necesitate. În momentul în care îţi propui să scalezi un business, ai obligatoriu nevoie de un ERP, altfel nu ai nicio şansă să creşti. Schimbări pozitive au apărut imediat după implementare: fluxuri bine stabilite, finalizarea unei comenzi într-un ritm accelerat, administrarea simplă a partenerilor, clienţilor, comenzilor, stocurilor, vânzărilor, dar şi a zonei de contabilitate, inclusiv e-Factură. Transmiterea de date se face cu uşurinţă dintr-un sistem în altul, ceea ce ne ajută să prelucrăm repede comenzile, cu o eroare foarte mică, chiar deloc. Fără SeniorERP nu am fi putut procesa volumul mare de comenzi. Cel mai mult ne-a ajutat în organizarea companiei într-un singur sistem, ne-a centralizat tot ce aveam nevoie într-un singur loc.

Este foarte important să te înconjori cu oameni care ştiu ce fac şi au viziune asupra viitorului, cum sunt cei de la Senior Software, care sunt capabili, cunosc legislaţiile şi partea de contabilitate şi-ţi înţeleg viziunea, oferindu-ţi exact tehnologia de care ai nevoie să te dezvolţi", a specificat Claudiu Ţăranu, CTO - Verdon Solution.

Portofoliul de 7000 de articole al companiei din Sibiu este gestionat în cel mai eficient mod, iar zilnic comenzi de ordinul sutelor sunt preluate şi facturate rapid şi corect, din doar câteva clickuri. Sistemul ERP este perfect integrat cu softul BI, dar şi cu magazinul online al distribuitorului şi, totodată, cu programul de management al depozitului, dezvoltat intern de echipa Verdon Solution, compania beneficiind astfel de un flux neîntrerupt de lucru şi acurateţe maximă. Un alt plus este interfaţarea din ERP cu serviciile de curierat, în urma căreia se realizează importul automat al borderourilor, ceea ce asigură acurateţea procesului de prelucrare comenzi.

Toate informaţiile de interes din companie sunt disponibile într-o singură bază de date, permanent actualizată, pusă la dispoziţie de SeniorERP, ceea ce permite realizarea unui management integrat al afacerii şi eficientizarea fluxurilor de business. Informaţiile relevante din ERP sunt preluate automat în sistemul de Business Intelligence şi utilizate în generarea de raportări şi analize detaliate, ce pot fi personalizate în funcţie de preferinţe şi sunt uşor de vizualizat şi interpretat. Astfel, distribuitorul poate să observe atât situaţia reală şi la zi din companie, cu privire la produse, clienţi, vânzări pe zone sau categorii de produse, profitabilitate şi nu numai, cât şi direcţia pe care trebuie să o urmeze pentru a creşte performanţele afacerii.

"Marele avantaj oferit de SeniorERP este faptul că putem gestiona atât comenzile pentru care avem stoc, cât şi pe cele pentru care nu avem stoc suficient şi, în felul acesta, nu ratăm nicio oportunitate de vânzare. Facturarea se face extrem de simplu, din câteva clickuri. Un alt mare plus al ERP-ului îl reprezintă faptul că ne oferă libertatea să îl integrăm cu alte softuri în care lucrăm. Am integrat cu succes sistemul ERP cu platforma PrestaShop, dar şi cu programul WMS, dezvoltat în regie proprie.

Din ERP mai putem genera rapoarte care ne sunt de foarte mare ajutor pentru a lua decizii, iar aici BI-ul vine cu un plus, în sensul că e mult mai uşor să vizualizezi grafic un raport. Foarte important este faptul că, odată ce ai customizat un tip de raport, el se schimbă în timp real, cronologic. Avem mii de produse în portofoliul nostru, coduri unice, structurate pe categorii şi subcategorii, iar faptul că putem genera rapoarte detaliate ne ajută foarte mult. Consider că ritmul nostru de dezvoltare poate fi susţinut cu brio de soluţia integrată oferită de Senior Software", a menţionat Adrian Blaga, CEO - Verdon Solution.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb