Victor Ponta, Corina Creţu, Mihai Tudose, primii pe lista Pro România pentru europarlamentare

I.L.
Politică / 27 martie 2019

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Liderul Pro România, Victor Ponta, deschide lista partidului pentru alegerile europarlamentare, fiind urmat de Corina Creţu, Mihai Tudose şi Iurie Leancă, scrie News.ro.

"Vreau să legitimez întreaga listă de candidaţi", a spus Ponta, adăugând că este convins că Mihai Tudose îşi va reveni foarte repede şi se va alătura campaniei.

Ponta deschide lista, din dorinţa de a atrage voturile celor care-l susţin. " Vreau ca toată lumea să ştie că Victor Ponta este Pro România şi că voturile celor care mă sprijină trebuie să vină la Pro România. În al doilea rând, am curaj să mă pun locul 1 pe listă, în timp ce cei laşi, fricoşi se ascund după alţii. Îmi asum şi rezultatul bun care sper că va fi, îmi asum şi rezultatul slab dacă va fi", a spus Ponta în conferinţa de presă, potrivit News.ro.

Lista este continuată de Corina Creţu, "persoana cu cel mai înalt nivel de pregătire", a afirmat Victor Ponta, adăugând : "Nu avem pe cineva care să aibă această exerienţă în România".

Despre Miha Tudose, care a suferit un infarct în cursul zilei de ieri, liderul Pro România a afirmat: "O spun cu toată încrederea că Mihai îşi va reveni foarte repede şi va reveni lângă noi în această bătălie".

Iurie Leancă este "un foarte bun român", în viziunea lui Ponta.

"În mandatul său, care a coincis cu mandatul meu de prim-ministru, s-au făcut cele mai importante şi serioase lururi pentru Moldova. Are experienţa necesară, pregătirea", a spus Ponta despre Iurie Leancă, precizând că va fi nu doar un reprezentant al României, ci şi al tuturor românilor.

Lista este continuată de Geanina Puşcaşu, Gabriela Podaşcă, Cristian Cosmin, Ioana Petrescu, Mihai Sturzu şi Ionela Danciu. Pro România va depune la Biroul Electoral Central o listă completă cu 33 de candidaţi, mai scrie agenţia.

Victor Ponta a mai declarat că "Am vrut să-i prezint pe primii zece, vreau să constataţi că am respectat criteriul - cinci doamne, cinci domni. În acelaşi timp, sunt oameni care aduc ceva pentru lista Pro România şi oricare dintre ei va merge în Parlamentul European ne va reprezenta cu cinste şi cu competenţă, cel mai important lucru în acest moment".

Reprezentanţii formaţiunii s-au prezentat, astăzi, la ora 11.00, pentru a depune lista de candidaturi la Biroul Electoral Central.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb