VLAD VOICULESCU: "PNL şi Nicuşor Dan nu şi-au ţinut cuvântul"

S.B.
Politică / 18 aprilie 2021

"PNL şi Nicuşor Dan nu şi-au ţinut cuvântul"

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a vorbit, duminică, despre candidatura la funcţia de viceprimar al Capitalei şi susţinerea lui Nicuşor Dan, însă a precizat că "PNL şi Nicuşor Dan nu şi-au ţinut cuvântul", informează news.ro.

Voiculescu afirmă că, timp de 100 de zile, nu a primit atribuţii şi singurul lucru pe care l-a putut face au fost "mici analize". Voiculescu anunţă că nici în ziua de astăzi viceprimarul Hoaria Tomescu nu are drept de semnătură şi nu se poate ocupa de spitale, multe dintre acestea fiind în continuare conduse de către manageri puşi de Gabriela Firea sau chiar Sorin Oprescu.

"Au trecut aproape 100 de zile de când am fost ales (...) în care nu am primit atribuţii şi nu am putut să fac decât mici analize pe care aş fi putut să le fac stând acasă pe canapea, câutând pe internet. Asta este tot ce am putut să fac în 100 de zile la Primărie, pentru că PNL şi Nicuşor Dan nu şi-au ţinut cuvântul şi nu şi l-au ţinut până astăzi, ăsta este adevărul adevărat", a declarat, duminică, la Pro TV Plus, Vlad Voiculescu, vorbind despre alegerile locale.

Voiculescu susţine că "viceprimarul Horia Tomescu, care este medic, încă nu are dreptul de semnătură pentru a se ocupa, printre altele, de spitalele din Bucureşti care au aceeaşi conducere, de pe vremea doamnei Firea, a domnului Oprescu".

"Sunt mandate aproape fără final, fără sfârşit", a adăugat Voiculescu.

Acesta a precizat că nu regretă plecarea la Ministerul Sănătăţii.

"Am considerat că a fost o decizie bună să merg la Guvern, la Ministerul Sănătăţii acolo unde puteam să fac mai multe", a ai declarat Voiculescu.

În decembrie 2020, Vlad Voiculescu a renunţat la funcţia de viceprimar al Capitalei pe care ar fi urmat să o ocupe şi a cărei preluare a fost tergiversată din cauza unor contestaţii în instanţă.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Care este noutatea?

    joaca si si tu sotron pana itit rezolva taticul ceva!

    Pur si simplu iti vine sa vomiti, cand il auzi cum se tanguie pe sobolanul asta! Sobolane, ca sa depasesti cu bine perioada asta, iti recomand sa asculti niste manele de inima albastra(specifice intelectului tau) interpretate de Minune, Pustiul, Salam, Parizer, Pastrama si alte mezeluri manelistice!

    Ultima fraza subliniaza esentialul! VV-ul n-a ajuns vice nu pentru ca "aia" n-au vrut ci pentru ca, traind intr-o (relativa la nivel global!) democratie, au fost contestatii din diverse motive. Doar ca el, cu multe simturi eviscerate, ca sa folosesc terminologia sistemului pastorit de el, a uitat ca astfel de contestatii sunt un rau necesar intr-o tara democrata! Felul cum reactioneaza acum, post-factum, arata cat de limitat este si cat de periculos ar fi sa-l ai drept aliat temporar. Nici macar Ciolos, cu arivismul lui exacerbat, nu s-a mai expus de careva zile!

    Voiculescu nici nu stii... cat de patetic incepi deja sa fii... !!!

    Gata, nene, imbata-te o noapte si gata... s-a terminat..

    Asa plangi si dupa femei ??? Doamne fereste !!! 

    .... cei în gușe și - n căpușe...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb