Vodafone investeşte 20 de milioane de euro în educaţia din 13 ţări europene şi Turcia

S.B.
Companii / 25 ianuarie 2021

Vodafone investeşte 20 de milioane de euro în educaţia din 13 ţări europene şi Turcia

Vodafone a anunţat astăzi o investiţie de 20 de milioane de euro, derulată prin Fundaţia Vodafone, pentru a extinde abilităţile digitale şi programele educaţionale ale Fundaţiei, finanţând iniţiative locale în Albania,Republica Cehă, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Luxemburg, Olanda, Portugalia, România, Spania, Turcia şi Marea Britanie, potrivit unui comunicat al companiei.

De această investiţie ar putea să beneficieze 16 milioane de cursanţi, până în 2025.

Programele, derulate în parteneriat cu organizaţii de caritate şi ONG-uri, vor permite oamenilor să-şi dezvolte cunoştinţele şi abilităţile deutilizarea tehnologiilor digitale, obiectivul fiind acela de a ajunge la milioane de elevi din ciclurileprimare şi gimnaziale, la persoane care nu sunt cuprinse în programe de educaţie sau formare, la persoane aflate în şomaj şi la persoane în vârstă. Acest anunţ coincide cu Ziua Internaţională a Educaţiei.

Nick Read, CEO Vodafone Group,a declarat: "Vodafone este mândră că sprijină dezvoltarea abilităţilor digitale şi a educaţiei, aspectecritice în comunităţile pe care le deservim prin expertiza noastră în conectareşi tehnologie. Rămânem angajaţi, într-o lume din ce în ce mai digitalizată, să construim societăţi digitale incluzive, în care nimeni să nu fie lăsat în urmă, ceea ce contează acum mai mult ca oricând, întrucâtsocietatea îşi propune să se reconstruiască într-o formă mai bună după impactul avut de pandemia COVID-19".

Investiţia de 20 de milioane de euro va fi eşalonată pe următorii cinci ani. Aceasta se adaugă donaţiilor în natură ale Vodafone Group, estimate la 150 de milioane de euro, pentru o serie de iniţiative legate de COVID-19 şi uneiinvestiţii de 10 milioane de euro a Fundaţiei Vodafone în perioada de urgenţă a pandemiei de COVID-19 în 2020.

"Fundaţia Vodafone marchează aniversarea a treizeci de ani de activitate în care a conectat la o educaţie de calitate peste un milion de cursanţi din Europa şi Africa. Suntem încântaţi să sprijinim astfel de programe care pot avea un impact atât de mare asupra viitorului atâtor oameni", a declarat Nick Land, Preşedinte Vodafone Group Foundation.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb