Volodimir Zelenski face astăzi prima sa vizită în România

S.B.
Internaţional / 10 octombrie 2023

Volodimir Zelenski face astăzi prima sa vizită în România

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, face, marţi, prima sa vizită oficială în România, urmând a fi primit de preşedintele Klaus Iohannis, de premierul Marcel Ciolacu. Totodată, el se va întâlni cu preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului şi va susţine un discurs în plenul comun, informează news.ro.

Volodimir Zelenski va fi primit, la ora 13.00, la Palatul Cotroceni, de preşedintele Klaus Iohannis, cei doi urmând să aibă convorbiri tete-a-tete şi discuţii oficiale. Ulterior, cei doi şefi de stat vor face declaraţii de presă comune.

Preşedintele Ucrainei se va întâlni cu preşedinţii celor două Camere ale Legislativului, Alfred Simonis şi Nicolae Ciucă. Un plen reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului are loc, marţi, de la ora 14.00, iar de la ora 16.30 Zelenski va ţine un discurs, au precizat surse politice, pentru News.ro.

Potrivit unor surse, preşedintele Ucrainei ar putea să depună o coroană şi la Monumentul Eroilor din Parcul Carol.

De la ora 17.40, Zelenski va fi primit, la Palatul Victoria, de premierul Marcel Ciolacu.

Şeful statului Klaus Iohannis a discutat ultima oară cu Volodimir Zelenski joi, la Summitul Comunităţii Politice Europene care a avut loc în Granada, Spania.

Premierul ucrainean Denis Şmîhal a confirmat, în luna august, într-un interviu pentru Digi 24, că preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski va vizita România, la o dată neprecizată, iar "în curând" liderul ucrainean se va întâlni şi cu premierul român.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. AUZITI : ISUS , din KRIVOI ROG , NE FACE CINSTEA NEMERITATA ... ROMANI : NU STITI SA APRECIATI 1 ZEU IN PUTERE !!!! CA SA SE DEPLASEZE DE LA PALATUL CERESC DIN KIEV , PANA IN TARA ASTA NERECUNOSCATOARE UCRAINEI ... SI ... SA DEPUNA O COROANA DE FLORI , IN BUCURESTI !!! PRINTRE '''''''' PICATURI ''''''' , VINE CA SA MAI SCRASNEASCA PUTIN DIN DINTI , IN FATA ''''''''' GHIOCEILOR - SUBORDONATI ai LUI '''''''''' , DIN ROMANIA ..... JOHANNIS , CIOLACU si GASCA !!!! CARE SE V-OR REPEZI IMEDIAT , CA SA-I PUPE MANA SI SA ASCULTE PORUNCI !!! SE STIE DINAINTE ... CINE E SEFUL , SI CINE SANT EXECUTANTII ...... AUZI !!! AIA , AL DOARE PE PITIC !!! SA VINA PANA LA BUCURESTI , CA SA DEPUNA O COROANA , IN CINSTEA ROMANIEI ......... LA CAT DE MULT NU IUBESTE CA NATIUNE ...... NE-AR DEPUNE EL ( ULTIMA COROANA ....) !!! CE VREA DE FAPT ?????? CA , DE ASTA VAD CA NU POMENESTE NIMENI !!!!! FACILITATI ..... GRATUITATI ...... ROMANIA SA MUNCEASCA PENTRU EI ..... ARMAMENT DE TOATE FELURILE , DACA SE POATE ..... SI ... MAI ALES , PE GRATIS !!!!! PE MULTUMIRI !!!!!!!!! CA , E IMPARATUL '''''''''' MULTUMESCURILOR ''''''''' !!! ROMANIA , ARE DEJA ADUNATE , UN MUNTE ENORM de MULTUMESCURI !!!!!!!!!!!!! EVENTUAL , DUBLAREA - TRIPLAREA TRANSPORTURILOR UCRAINENE DE GRANE DE TIP ( SEMI - GUNOI ) , CARE AU NABOIT IN TARA ASTA !!!!!!!!!! FARA TAXE !!! FARA NIMIC IN SCHIMB !!! ASTA MAI ZIC SI EU ( TARA DE NEGUSTORI ... ) !!! SI ALTFEL ????? CEVA BUN , SI PENTRU ROMANIA ??????????? PAI , ASTA , '''''''''' ALTA DATA !!! '''''''''' ... CUM SA NU IUBESTI , UN ASEMENEA OM ????? CUM SA NU IUBESTI , O ASEMENEA TARA ??????? ASA VECINI ..... SA NU AIBE NIMENEA .............

    Cand nu il mai baga in seama nimeni,vine si la noi,ca in alta parte nu mai are unde

    Va pleca cu finanțare uriasă,dintotdeauna ukrainenii ne au fost frați.

    Sper ca nu sta peste noapte

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb